Ultima actualizare: azi, 15:39
Locale

Soţii bătute în Supur şi Gherţa

femeie batuta Calinesti OasTot la data de 16.05.2015, în jurul orelor 14.00  poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad, au fost sesizaţi telefonic prin prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, despre faptul că C. Iulian, de 56 ani, din Supuru de Jos, şi-a lovit  soţia cu un scaun în zona capului, cauzându-i leziuni, aceasta fiind transportată cu ambulanţa la U.P.U. Satu Mare, pentru îngrijiri medicale. In cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Tot la data de 16.05.2015, în jurul orelor 18.00, lucratorii Secţiei Rurale Gherţa Mică, au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către un bărbat din Turt,  despre faptul ca numitul R. Ioan, de 63 de ani,  din Turt,  şi-a lovit  soţia cu pumnii şi palmele de mai multe ori . Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, cei doi soţi aflându-se într-o stare conflictuală de mai mult timp. In cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Scandal la cariera Cornet. Prejudiciu de 30.000 de lei

La  data de 15.05.2015, în jurul orelor 18.00, poliţiştii negreşteni  au fost sesizati prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112,  de...

Închide