Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Ziua Copilului va fi sărbătorită vineri la Negrești-Oaș

ziua-copilului-negresti-oasCopiii din Negrești-Oaș vor avea parte de distracție și multe surprize de Ziua Copilului, care va fi sărbătorită vineri, 29 mai 2015, prin mai multe evenimente.

Manifestările vor începe vineri, de la ora 08.30, cu Ziua Porților Deschise la Primărie, acolo unde cei mici vor fi primari pentru o zi, în cadrul acțiunii intitulate ”Primarul copiilor”.

La ora 09.30, în parcul de vis-a-vis de primărie va începe Carnavalul copiilor. Cei mici vor avea parte de face-painting, desene pe asfalt, muzică și divertisment cu clown, ateliere de lucru pe diverse teme și, nu în ultimul rând, de un spectacol distractiv pentru copii și animație cu… Spiriduș ghiduș, de momente artistice susținute de copii de la instituțiile de învățământ din oraș și spectacol de folclor și muzică ușoară susținut de Școala de Arte Satu Mare. Nu vor lipsi dulciurile şi multe alte surprize.

Totodată, de la ora 10:00 la 11:30, la Muzeul Țării Oașului (secția în aer liber) va avea loc spectacolul pentru copii ” Jos masca!”, susținut de Teatrul de Nord Satu Mare.

”Ca și în ultimii ani, am pregătit un program special pentru această zi la care îmi doresc să participe cât mai mulți copii. Sper că vremea va ține cu noi și că se vor simți cu toții bine”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș, Muzeul Țării Oașului și instituțiile de învățământ din oraș.

Sursa: Primăria Negrești Oaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.