Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Lansare de carte la Grădinița nr.7 Satu Mare

lansare carteGrădinița nr.7 Satu Mare în calitate de coordonator al Programului Național Educațional  “ Să citim pentru mileniul III” a găzduit marți 16 iunie 2015 evaluarea  activităților derulate pe parcursul anului școlar în unitățile de învățământ.

Prezentările au scos în evidență impactul pozitiv și beneficiile pe care le are interacțiunea copilului  preșcolar cu cartea, în climatul educator-copil-părinte-comunitate. Au participat  23 de grădinițe din județ, educatoare și directoare ale unităților de învățământ,care au accentuat  importanța lecturii în această eră digitală.

Acțiunea a debutat cu un moment inedit, lansarea cărții cu titlul sugestiv ”Citește cu mine” un apel de a citi copiilor cu voce tare . Directoarea Doina Șuta, inițiatoarea și coordonatoarea acestei cărți, a subliniat faptul că  proiectul este o muncă în echipă, ce imortalizează momente , acțiuni și trăiri ale copiilor, cadrelor didactice și nu numai, din anul trecut școlar.

Leontina Ghiț inspector pentru învățământul preprimar al I.S.J Satu Mare a apreciat inițiativa de a pune împreună cele mai valoroase experiențe didactice, legate de stimularea dezvoltării copiilor prin lectură și a felicitat educatoarele care au contribuit cu materiale la realizarea acestei publicații. Autoarea a mulțumit, editorului  directorului  drd. Aurel Pop pentru frumoasa colaborare, precum și cadrelor didactice implicate.

Evenimentul s-a încheiat cu un moment aristic, oferit  de Rusu Thais , elevă în clasa a V-a la  Liceul de Arte Aurel Popp Satu Mare  care a interpretat la vioară, ”Melodie” de Tchaikovsky.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.