Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Biciclistă accidentată grav pe b-dul Cloşca

biciclist accident noapteaIeri, 2 iunie, în jurul orelor 15,20, pe B-dul Cloşca la intersecţie cu str. C.A. Rosetti, din municipiul Satu Mare, R. Cristian, în vârstă de 25 ani, din localitatea Acâş, în timp ce conducea  autoturismul marca Audi, nu a acordat prioritate de trecere în sensul giratoriu, accidentând grav o femeie în vârstă de 60 ani, care circula în calitate de biciclist.

După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului,  ulterior fiind depistat de către poliţişti pe raza municipiului Satu Mare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauza se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală gravă din culpă  şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de politie.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. darius Răspunde

    Infrastructura de piste de biciclete in satu mare e zero!!!! Suntem nr. 1 la paranghelii si artificii dar la facut ceva util pentru cetateni….mai greu. Se moare in gropi nesemnalizate cu bicicleta iar pe carosabil e periculos atat pt. biciclisti cat si pt. soferi care trebuie sa aiba o mare grija in plus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.