Ultima actualizare: ieri, 20:57
Locale

Casa de pe Rândunelelor ar putea deveni grădiniță

satmarul-rusiniiClădirea sprijinită de bârne de pe strada Rândunelelor ar putea deveni o creșă și o grădiniță. Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul Dorel Coica după ce a efectuat o vizită pe teren și a discutat cu proprietarii.

”Am avut o discuție cu proprietarii, sunt dispuși să cedeze ceea ce au acolo, este vorba de apartamentele dărâmate. Noi o să facem acolo un plan urbanistic zonal pe acea locație, după ce ne înțelegem cu proprietarii și vom construi o creșă și o grădiniță pe proiect european și cu contribuția noastră. În felul acesta o să avem o supapă de refulare în contextul în care peste 4 ani, cei de la Mondiala nu vor mai vrea să închirieze acel spațiu pentru Grădinița Mondiala”, a declarat Dorel Coica.

6 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Cu accentul pe “ar putea”?

 2. Ardelean Florin Răspunde

  Ar putea…la fel cu fosta Cazarma ar putea deveni sediu al Primariei, Hotelul Dacia sdiu al Primariei, Cum la anul ar putea incepe lucrarile la Polivalenta, Centura, pod, Aeroport….etc.

 3. Ruruca Răspunde

  Satmarenii s-ar bucura daca:
  DACIA ar avea o fatada frumoasa. Este emblema Satmarului, nu?
  Aceasta cladire nu ar mai avea barne. Si ar deveni folosibila.
  Daca cele TREI CEASURI RELE: cel electric, cel din fata lui si cel de pe sosea, toate aproape unul de celalalt ar merge (varianta: ar merge bine).

  • ArdeleanFlorin Răspunde

   Interesant….a ajuns Cojak sa-i faca afacerea lui Muzsnay…..Gyuszi oricat era de ungur n-a fost de acord cu cumpararea daramaturii, desi Muzsnay Arpi insista….acum olteanul face jocul vulpii udmr-iste .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.