Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Paul Bennett, noul manager al ContiTech Fluid Automotive Carei

Furnizor internațional, producător de anvelope și partener industrial, Continental a schimbat managementul locațiilor ContiTech din Nădab, județul Arad și Carei, județul Satu Mare. Paul Bennett a preluat în 1 mai, funcția de Co-Director General la ContiTech Fluid Automotive România, situată în Carei, județul Satu Mare, după aproape șase ani petrecuți în locația din Nădab. Succesorul său este Christian Krafft.

Bennett s-a alăturat ContiTech Thermopol în 2004 ca manager de calitate și a avansat ajungând Director Operațiuni. A fost implicat în procesul de achiziție al Thermopol de către ContiTech în 2007 când a devenit Director General al ContiTech Thermopol din Marea Britanie. De la începutul lunii octombrie 2009, el a ocupat funcția de Director General atât în cadrul fabricii din Marea Britanie, cât și în cea din Nădab. Din 2010, atât vânzările, cât și numărul de angajați din Nădab s-au dublat. ContiTechThermopol a cunoscut o creștere semnificativă în România, astfel că aici sunt angajate în prezent peste 600 de persoane. Din 2011, împreună cu echipa sa, Paull Bennett a câștigat distincția internă de excelență ContiTech pentru îmbunătățirea costurilor. În ceea ce privește schimbarea de management, el spune că „este un nou set de provocări și oportunități într-o altă fabrică. Abia aștept să construiesc relații noi și să învăț noi procese de fabricație. Principiile mele de lucru sunt și vor fi mereu aceleași, și anume, cineva poate câștiga respectul oamenilor arătându-le același respect indiferent de poziția pe care sunt angajați“.

Christian Krafft, noul Director General al ContiTech Nadab, ocupă această funcție din 1 iunie.

„Sunt foarte motivat să preiau această nouă poziție și responsabilitatea pe care acest rol o implică. Este o provocare mare și interesantă datorită manierei excelente în care predecesorul meu s-a achitat de acest rol. Fabrica are rezultate bune și o dezvoltare continuă. Sunt foarte bucuros să mă alătur acestei echipe eficiente. Voi evalua realizările din anii trecuți, voi căuta noi căi de a le consolida și de a le duce la un alt nivel și voi susține cu tărie echipa de aici, experimentată și motivată, pentru a identifica și depăși noile provocări care ar putea împiedica progresul. Abia aștept să dedic experiența, energia și cunoștințele mele pentru a crea valoare și a genera creștere în unitatea de producție“, a spus Christian Krafft.

El a început în Continental în 1987, în cadrul diviziei de anvelope Continental France SNC în orașul Sarreguemines. Christian Krafft are o bogată experiență în cadrul concernului, după ce a lucrat în locațiile din Lousado, în Portugal, San Luis Potosi în Mexico și Hefei, China, înainte de a se întoarce în Sarreguemines, France.

Continental în România
Până la sfârşitul anului 2014, Continental a investit circa 1 miliard de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și trei centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Continental avea la finalul anului 2014 aproximativ 15 000 de angajaţi și își va mări echipa cu peste 1.500 noi membri în acest an în România.

contitech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.