Ultima actualizare: azi, 11:13
Locale

UPDATE Cod portocaliu de ploi la Satu Mare. Grindină de dimensiuni medii!

grindina in Satu Mare (82)UPDATE: ANM a emis un nou cod portocaliu de vijelie şi grindină de dimensiuni medii pentru judeţul Satu Mare.

Codul este valabil între orele 22:55 și 23:55 în zona localităţilor Babţa, Bogdand, Corund, Supuru de Jos, Giorcuta din judeţul Satu Mare şi zona delimitată de localitaţile Chiejd, Sărmăşag, Maieriste, Bobota Cârstelec, Cămar din Sălaj.
Se vor semnala : averse de ploaie ce vor depăşi 35 l/mp, grindină de dimensiuni medii, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului

Ora 22:30 – Administraţia Naţională de Meterorologie a emis în această seară, la ora 20, un cod galben de descărcări electrice, ploi şi grindină pentru judeţul Satu Mare, care intră în vigoare de la ora 22:10.

Codul este valabil între orele 22:10 si 23:10 în zona zona delimitată de localităţile Valea Vinului, Bârsăul de Sus, Apa, Livada, Hodod, Bogdand din judeţul Satu Mare şi zona delimitată de localităţile Asuaju de Sus, Băseşti, Bicaz din judeţul Maramureş.
Se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse de ploaie ce vor depăşi izolat 20…25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de dimensiuni mici.

Un comentariu

  1. Stan Răspunde

    noaptea nu bate gheata. orice taran stie asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.