Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Comuna Culciu – Cea mai curată și bine gospodărită comună din județ

premiere cea mai curata comuna (88)Conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare a înmânat astăzi premiile câştigătorilor concursului ”Cea mai curată şi bine gospodărită comună” din judeţul Satu Mare, care a ajuns în acest an la a II-a ediție. Marele premiu, constând într-o autoutilitară VW Caddy în valoare de 14.900 de euro, a fost câștigat de comuna Culciu.

Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, a declarat că acest concurs a fost organizat cu scopul de a motiva primarii dar și locuitorii de a întreține curățenia în fiecare comună. ”Competiția trebuie să continue și în fiecare an să putem să venim cu aceste premii pe care le consider motivante”, a spus Ştef.

Înainte de a desemna câștigătorii, Adrian Ștef a anunțat că pe lângă cele trei premii a fost inclus și un premiu special, menționând că ”localitatea care a câștigat autoturismul în prima ediție, dacă va câștiga din nou, nu mai poate să câștige autoturismul încă o dată, că nu vrem ca la Petrești să fie firmă de taxi”.

Prin urmare, juriul a decis ca premiul I, constând într-o autoutilitară VW Caddy în valoare de 14.900 de euro să fie acordat comunei Culciu, premiul II – lucrări de întreținere în valoare de 10.000 de euro a fost acordat comunei Beltiug, premiul III- utilaje de întreținere în valoare de 5.000 de euro a fost oferit comunei Foieni iar premiul special în valoare de 10.000 de euro pentru lucrări de întreținere a fost acordat comunei Petrești.

Primarul comunei Culciu, Alexandru Domokos, a declarat că are o echipă de oameni care încearcă să facă cât de multe lucruri bune pentru comună, fapt ce i-a și ajutat să câștige acest premiu.

Primarul Comunei Petrești, Otto Marchiş, a susținut că și-a dorit să câștige și în acest an marele premiu.

”Am vrut să câștigăm mașina dar și acest premiu în valoare de 10.000 de euro este bine venit. La Petrești nu a fost competiție, deoarece este o tradiție de când eram mic copil, ca în fiecare sâmbătă toată lumea să facă curățenie în comună, ca duminică, când lumea merge la biserică, să fie curat. Acești bani îi vom investi în înfrumusețarea comunei, ca să avem șanse să câștigăm mare premiu anul viitor”, a spus Otto Marchiş.

3 comentarii

  1. Jr Răspunde

    I’auzi Culci?bai fratilor cade primaria pe primar,nici macar trotuare nu au in comuna si sate sa nu mai vb de asfalt canalizare etc.RUSINE PRIMARE

  2. attila Răspunde

    RUSINE, RUSINE, RUSINE!

  3. ELZA Răspunde

    Da Paulesti care a fost pe locul doi ce primeste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.