Ultima actualizare: azi, 13:57
Locale

Directorul Draxlmaier Satu Mare spune că orice angajat i se poate adresa direct cu problemele

Sorin GhitaNoul director general tehnic al companiei DRAXLMAIER Satu Mare, Sorin Ghiță, a implementat un program de audiențe în cadrul fabricii, iar orice angajat are posibilitatea să aibă un dialog direct și nemijlocit cu acesta. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către Sorin Ghiță, la prezentarea activității sale în primele 100 de zile de mandat.

De curând am început un program numit ”Masa rotundă” prin care managementul, împreună cu reprezentanții angajaților și delegați aleși lunar din rândul angajaților noștri participă împreună și dezvoltă subiecte și abordează un spectru larg de probleme din procesul de producție”, a declarat Sorin Ghiță.

Mai mult, directorul a precizat că de când a ajuns la conducerea fabricii a avut peste 30 de solicitări din partea angajaților pentru audiențe, abordând un spectru larg de probleme pe care le au angajații iar pentru că programul de audiență este limitat a venit cu propunerea acestui program „Masa rotundă”.

La puține zile după ce am venit, programul de audiență a fost pur și simplu ca o necesitate. A venit din discuția cu oamenii și pot să vă spun că am avut peste 30 de solicitări și discuții cu angajații, abordând un spectru larg de probleme, benefic în primul rând pentru mine, deoarece am învățat multe lucruri sensibile ale sistemului nostru de producție. De asemenea, pentru faptul că programul de audiență, fizic, este limitat, am considerat că este important să demarăm această ”Masă rotundă”, împreună cu reprezentanții angajaților și delegați din rândul angajaților noștri.  Din fiecare producție a noastră, doi-trei oameni sunt aleși și participă o dată pe lună la discuții, la care împreună definim care sunt problemele cu care ne confruntăm și găsim soluții”, a afirmat directorul.

Totodată, Sorin Ghiță a menționat că problemele sunt strict pe sistemul de producție iar pentru fiecare problemă se găsește o soluție.

Întrebat în cadrul conferinței cum explică faptul că foarte mulți oameni se angajează și pe urmă își dau demisia, directorul a declarat: ”Această problemă este o preocupare foarte mare pentru mine din momentul în care am venit. Este unul din motivele pentru care am inițiat și programul de audiență iar în momentul de față suntem foarte focalizați de a înțelege motivele pentru care angajații noștri aleg un alt loc de muncă. În ultima perioadă au părăsit fabrica, în special angajații care au manifestat practic dorința de a-și continua activitatea în afara țării”.

Un alt program de care a amintit Sorin Ghiță în conferință, se adresează maiștrilor și este vorba de un program de școlarizare care are o perioadă de dezvoltare corespunzătoare cerințelor de training pe care acești oameni le au și va dura până la sfârșitul lunii septembrie.

La finalul conferinței, directorul general tehnic a mai anunțat că ”urmează să facem angajări conform cerințelor generate de clienții noștri și în momentul de față avem poziții deschise de operator cablaje și așteptăm cu drag pe toți care sunt dornici să facă parte din marea familie Draxlmaier”.

 

conferinta Draxlmaier (37)

14 comentarii

 1. fost angajat Răspunde

  Da este adevarat ca sta de vorba cu angajati in cadrul acelor audiente, dar totul se vorbeste acolo mai putin de salar. Iar ce doare pe cei mai multi decat salarul. Iar maistri sunt pusi majoritatea pe pile acolo si sa nu se mire ca multi denisioneaza cand sunt pusi maistri asa cum sunt pusi si nu stiu decat sa urle la oameni. Iar salariul este unul mizerabil in acea firma, cand produci instalatii electrice pentru porsche si mercedes, dai salar de 1000 de lei net. RUSINE. Domnul Ghita nu stie multe din ce se petrec in acea asa zisa „fabrica”

 2. alt fost angajat Răspunde

  N-as zice ca domnul Ghita nu stie multe. O angajata s-a dus in audienta la acest individ si i-a propus schimbul de salar pentru o singura luna pentru a vedea cat de ,,usor” e sa traiesti din 1000 de lei. Cu toate, surpriza cea mai mare din partea asa numitului DOMN…i-a desfacut contractul de munca pe scurt ,,a dat-o afara”. Asa ca, nu-i chiar asa dupa cum spune el. Cum poti sa crezi tot ce vezi?

 3. srg Răspunde

  Un incompetent care nu este in stare de nimic.Face ce ii taie capu a venit si a inceput cu experimentele pe angajati.Sa vina el sa lucru pe 2 masini in ks la 40 grade.

 4. srg Răspunde

  De curand a venit un control in ks si a masurat decibelii cu masinile oprite jumatate dintre ele .. cei de la itm se imbogatesc pe seamana noastra.. ff bun directoru .. face conferinte da pt angajati nimica.

 5. Adi Răspunde

  singura problema acolo este rahaTu ala de fabrica pe acel pamant!

 6. ¯\_(ツ)_/¯ Răspunde

  Minciuna totala!!!
  Distruge tot si isi bate joc de oameni cu marirea salariala care a fost egal cu 0!!!
  Dräxlmaier Satu Mare a devenit din cel mai bine platitor angajator din Judetul Satu Mare in cel mai PROST platitor!

 7. IOANA Răspunde

  nici la firma WILBURG noastra nu e mai bine
  castigam 900-1000 ron dar numai daca stam la cel putin 25-30 ore suplimentare
  ne trateaza ca pe niste animali
  daca nu vrei ore suplimentara esti dat afara
  rusine sa stai in tara asta

 8. IOANA Răspunde

  rusineeeeeeeeeeeee

 9. Gheorghita Bica Răspunde

  Aparitia in presa scrisa cat si in cea a audio vizualului a dl Campean , asa zisul reprezentant al salariatilor cat si aparitia dlui dir. Sorin Ghita intr-o conferinta de presa la doua zile diferenta , face parte dintr-un plan bine pus la punct si in detaliu , avand ca scop stoparea si calmarea situatiei dramatice si explozive din companie . In situatia de fapt reprezentantul salariatilor il ,,reprezinta" pe director ,iar directorul pe reprezentantul salariatilor ….se sub intelege ca nimic nu e intamplator …Asocierea si aderarea la sindicat a angajatilor Drm S.M. nu mai poate fi stopata de practici mizere si amenintari la adresa lor . Angajatii dv dle dir Sorin Ghita sunt mai inteligenti decat dv. si de cei care va sunt alaturi . Va reamintesc cu ocazia scolarizari maistrilor si a stafului din conducere , avand ca tema comunicarea in firma cu personalul direct productiv cu Muncitorii , cei care prin munca lor va asigura si va platesc dv si celor din conducere salariile ultra decente , de asemenea asigura companiei un profit "generos " . urmatorul proverb : Lupul isi schimba parul , dar naravul ba !!!! …sau , aceeasi Marie , dar cu alta Palarie !!;; Daca tot va scoliti tot staful din conducere in ale comunicarii , ar fi bine si va recomand o deschidere la o comunicare onesta si deschisa , parte integranta a dialogului social cu sindicatul S.L.L.C , cel care reprezinta un numar semnificativ de membri de sindicat , angajati ai firmei pe care o conduceti . Comunicarea e primordiala si extrem de importanta intr-o firma in care muncitori sunt tratati ca niste "Sclavi " , asa cum au fost denumiti in presa angajati dv. Numai ca depinde pe cine " scoliti " , si in ce scop ….Nesimtirea si tratamentul inuman a atins culmi inimaginabile , in firma pe care o conduceti dle Sorin Ghita . Spuneti-mi cine va sta alaturi ca sa va pot spune cine sunteti …. E vb de un …..nevinovat proverb romanesc spus sub alta forma si intr-un anume context . Sunt tare curios sa aflu, daca si dl Campean va fi scolit in ale comunicarii , sau , prin amabilitatea dv ce functie va ocupa pe viitor in cadrul firmei . ,.. pentru ca v-a fost alaturi merita o promovare , nu dl Director !? Alaturi de muncitori a fost doar …pe hartie ..

 10. Supermanul Răspunde

  Ati uitat sa mentionati ca aceata este o campanie de manipulare si a sa va scoate din kkt.
  PR-ul este cam slab!
  Singura solutie este de a da salar decente la oameni ca o sa vedeti cum o sa raca din gura instant

 11. Cristian Ghitan Răspunde

  Aveti potentialul necesar pentru a face ceva special, chiar extraordinar, cu viata voastra – ceva ce nimeni altcineva nu poate sa faca. Asta scrie celebrul Brian Tracy in cartea ”Succesul in viata”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

 12. sm Răspunde

  nu poate sa dea salar decent pentr-ca sunt foarte multi care efectiv nu lucreaza , clasa muncitoare este exploatat la maxim, si trebuie sa scoata salarul la multi care-s angajati pentru ca am pe cineva la birou….. Langa fiecare 4 muncitori pus unu sa stea la spate si sa dea de gura.

 13. haiduc Răspunde

  Si ieu am fost angajat dar mam lasat nu spun motivele dar cand am vrut sa vb cu directoru sa ma ia inapoi nu am putut pt ca a veni dmn paulescu ca sa nu vb cu iel si sa manipuleze ia situatia rusine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
„Doctor fără voie”, spectacol de teatru pentru copii şi adulţi la Carei

Asociația Culturală „Teatrul de copii" din Oradea, în colaborare cu Direcția de Cultură Carei și Centrul Cultural Carei vă invită...

Închide