Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Enătescu o face “menajeră” pe Marcela Papici. Replica managerului spitalului!

marcela papiciConsilierul PNL Virgil Enătescu a cerut în ședința de astăzi a Consiliului Judeţean unele informaţii cu privire la auditul efectuat la Spitalul Judeţean, afirmând că sunt anumite secţii despre care s-a anunţat că funcţionează dar în realitate nu există. Enătescu a spus că acum Spitalul Judeţean are o nouă “menajeră”, în persoana Marcelei Papici, care nu are trebă cu aceste lucruri.

Prezentă la şedinţă, Marcela Papici a spus că raportul de audit se poate face public prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean.

“Constat că trebuie să-mi reevaluez aşteptările, pentru că la nivel de academician mă aşteptam să facă diferenţa între manager şi menajeră”, a replicat Marcela Papici.

4 comentarii

  1. Adrian Răspunde

    Are perfecta dreptate domnul doctor.

    • Dana Răspunde

      Daaa :))) are dreptate si cand spune ca nu-si aminteste ce a mancat la pranz 🙂 🙂

  2. florica Răspunde

    Cu respect domnului academician ENATESCU ati pus punctul pe I care este expertiza acestei incapabile de a conduce SPITALUL

  3. 007 Răspunde

    ,,Prezentă la şedinţă, Marcela Papici a spus că raportul de audit se poate face public prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean”
    D-na Papici, ce obligatii aveti in cazul in care Presedintele C.J Satu Mare, este implicat in manarii cu contractele de achizitii si prestari servicii si nu doreste sa faca public raportul de audit???!!!
    De data aceeasta suntem cu ochii pe dvs.Doveditii d-lui Enatescu,ca nu sunteti menajera,ci un manager responsabil si corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.