Ultima actualizare: ieri, 22:20

Sport

Haideţi să umplem stadionul! Olimpia II vrea promovarea în Liga a III-a

Evolutiile bune ale mijlocasului Mircea Donca (prim-plan in albastru deschis) pot fi cheia victoriei pentru Olimpia

Evolutiile bune ale mijlocasului Mircea Donca (prim-plan in albastru deschis) pot fi cheia victoriei pentru Olimpia

Echipa secundă a clubului FC Olimpia a reuşit să se califice în barajul pentru calificarea în liga a III-a după ce a terminat sezonul regulat al ligii a IV-a Elite, pe primul loc. FC Olimpia II Satu Mare va întâlni astăzi campioana “judeţeanului” din Sălaj, Luceafărul Bălan. Meciul se desfăşoară de la ora 17:00, pe stadionul Olimpia.

Echipa din Sălaj este antrenată de Marius Paşca, fost jucător al Olimpiei în anii 90. Din declaraţiile dinainte de tragerea la sorţi a adversarilor din baraj, tehnicianul sălăjenilor declarase că doreşte să evite Olimpia II Satu Mare şi Luceafărul Oradea. Tragerea la sorţi nu i-a fost cu noroc şi se pare că lui Paşca îi este frică de echipa lui Mircea Bolba. “La prima vedere dacă e să fim realişti şi să luăm în calcul anumite aspecte, Olimpia II are un uşor avantaj. Dar sper să avem capacitate să gestionăm bine cele două meciuri şi cu siguranţă că echipa care va fi mai disciplinată şi mai omogenă va avea câştig de cauză. Cei de la Olimpia fac antrenamente în fiecare zi şi beneficiază şi de aportul unor jucători de la prima echipă, dar şi noi avem 4-5 jucători care au jucat în ligile superioare şi au o anumită experienţă. Pentru noi şi un egal ar fi foarte bun la Satu Mare, dar sunt convins că promovarea se va juca până în ultimul minut al meciului de la Gâlgău”, a declarat Marius Paşca.

Cel mai probabil Olimpia II va juca cu: Cherecheş – Paul C., Mureşan, Heil, Ciul- Gulya, Donca, Faur, Ionescu – Cădar, Pop P. Din păcate pentru echipă, lipseşte golgetherul Horea Bîgiu, care şi-a luat vacanţa mai repede. Din câte se pare, Bîgiu nu se mai întoarce la echipă, ci îşi va căuta un angajament în judeţul lui, Bistriţa-Năsăud.

“Şansele sunt egale, ambele echipe pot câştiga. Noi avem elanul tinereţii, vrem să câştigăm acest baraj prin ambiţie şi dăruire. Sperăm să câştigăm prima manşă la o diferenţă mare, să nu avem probleme în retur”, a declarat Mircea Bolba. De asemenea, antrenorul sătmărean a declarat că vrea să câştige această dublă manşă cu cât mai mulţi jucători sub 20 de ani pe teren.

Meciul va fi arbitrat de Marius Chioran la centru, ajutat de Petrică Cîmpeanu şi Doru Lucaciu la cele două tuşe. Toţi sunt din Cluj-Napoca. Returul se va juca în 27 iunie, la Gâlgău.

Sătmărenii sunt aşteptaţi într-un număr cât mai mare la stadion, pentru a-i susţine pe tinerii fotbalişti sătmăreni, de la echipa secundă.

Un comentariu

  1. babutz Răspunde

    Veniti sa pot fura cu doua maini (echipe)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.