Ultima actualizare: ieri, 19:28
Locale

INNA și Faydee cântă la Satu Mare. Capete de afiș la Zilele Județului

Mircea Govor, Adrian Stef, Rudolf Riedl (12)Zilele judeţului Satu Mare se vor desfăşura în perioada 26-28 iunie, sărbătoare care în acest an a ajuns la a III-a ediție. Organizatorii evenimentului aduc la Satu Mare trupe şi artişti consacraţi atât din ţară cât şi din străinătate, iar pe scena din Piaţa 25 Octombrie vor concerta pentru sătmăreni R-GO, Corina, DJ Project, Vunk, Elena Gheorghe, Faydee, Children of distance, Deepcentral, Emanuel Mirea Band, INNA.

Programul este unul diversificat și se adresează și iubitorilor de muzică populară care vor avea parte de recitalurile unor renumiți interpreți ca: Petrică Mureșan, Ansamblul Cununița Satu Mare, Ansamblul Transilvania Baia Mare, Nicolae Furdui Iancu, Rendhagzo Primastalalkozo, Bekecs Neptancegyuttes, Luminatorii Satului.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a prezentat astăzi într-o conferință de presă, capetele de afiș ale sărbătorii județului Satu Mare, declarând că programul este unul pe măsura fiecăruia, cu artiști care nu au mai fost în Satu Mare. Scena mare va fi amplasată în P-ța 25 Octombrie, iar scena de muzică populară va fi situată lângă Casa de Modă.

Ca în fiecare an, primăriile județului Satu Mare vor avea căsuțe de prezentare a valorilor locale, tradițiilor, în special cele culinare. Programul pregătit de Consiliul Județean va avea parte și de surprize sportive, dar și concurs de desemnare a Celui mai puternic sătmărean. Nici cei mici nu sunt uitați din program, pe strada Horea va avea loc o expoziție de animale. 

Bugetul estimat pentru interpreți și artificii de Zilele Județului Satu Mare sunt în valoare de 350.000 lei.

5 comentarii

  1. mishulica Răspunde

    bravo!!!

  2. draga stolo Răspunde

    stef e capu la afis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.