Ultima actualizare: ieri, 19:37
Locale

Miss Județul Satu Mare 2015: Bezsera Patricia din Botiz (FOTO)

Miss Judetul Satu Mare 2015 (152)Miss Județul Satu Mare 2015. Minunate fete din județul Satu Mare s-au întrecut astăzi într-un concurs de frumusețe, competiție care evidențiază frumusețea, eleganța și gingășia feminină, de care județul Satu Mare are parte din plin.

P-ța 25 Octombrie s-a umplut cu susținătorii concurentelor, care au venit din mai multe localități din județ. Fetele din Satu Mare, Vetiș, Botiz, Racşa, Homorod, Drăgușeni au avut sarcina de a-şi arăta frumuseţea, dexteritatea în mişcarea scenică, spontaneitatea şi inteligenţa dar şi prezentarea unui minunat port popular al zonei de care aparţine.  Ca orice concurs care se respectă, concurentele au fost pregătite de Szelenyi Gabriela, machiajul asigurat de Mureşan Ramona iar coafurile de Hoban Izabela.

Juriul a fost condus de designerul Zsolt Popa, care i-a avut alături pe Cristian Codrea, Monica Varga, Betina Balogh, Larisa Cădar, Alena Ignătescu și Zita Pop.

Concurentele și-au făcut prima apariție pe scenă în costum popular, prezentându-se personal atât în fața publicului cât și a juriului. Astfel, fetele au fost:  

1. Hoban Diana, Homorodu Sus, 16 ani, zodia Balanță

2. Betea Lăcrămioara, Racșa, 16 ani, zodia Leu

3. Pavel Cezara, Drăgușeni, 17 ani

4. Cacoveanu Alexandra, Satu Mare, 17 ani, zodia Berbec

5. Țiplea Florica, Racșa, 16 ani, zodia Capricorn

6. Modoc Adina, Satu Mare, 18 ani, zodie Gemeni

7. Georgiana Vancea, Moftinu Mic, 21 de ani, zodie Berbec

8. Bodnar Brigitta, Vetiș, 15 ani, zodie Taur

9. Bezsera Patricia, Botiz, 16 ani, zodie Pești

La prezentarea de ținutei de zi fetele au avut de trecut și o probă de cultură generală despre județul Satu Mare, sau despre localitățile pe care le reprezintă.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ştef, împreună cu Betina Balogh, Miss Județului Satu Mare 2014, au premiat câștigătoarele concursului de frumusețe. Astfel, juriul a decis ca pe locul III să se claseze concurenta cu nr. 3, Cezara Pavel, locul II i-a revenit concurentei cu nr. 2, Betea Lăcrămioara, iar Miss Județul Satu Mare 2015 a fost desemnată Patricia Bezsera din Botiz. De remarcat este faptul că localitatea Botiz câștigă pentru a doua oară consecutiv titlul de Miss Județul Satu Mare, atât Balogh Betina cât și Bezsera Patricia fiind din Botiz. 

2 comentarii

  1. cetatean bun Răspunde

    Ratiu iar a votat impotriva proiectului de la Burdea bine-nteles impreuna cu cei de la UDMR,pe care i-o fi convins. Stiti de ce? se afla in tratative cu proprietarii acelui teren ca doresste sa-l cumpere el.Asa am ,asa fapte! II este teama de reusitele lui Coica!

  2. Pop Ioan Răspunde

    Sint unele cu care daca m-as intilni seara in intuneric,m-as speria.Da-mi Doamne schiuri,ca bete am…–trebuia scris sub citeva poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.