Ultima actualizare: azi, 09:16

Sport

O nouă performanță pentru centrul de copii și juniori de la Olimpia

paul mihaiEchipa pregatita de Paul Mihai, campioana judetului la juniori C,  a castigat si faza zonala desfasurata la Cluj . Vineri in jocul de deschidere galben-albastrii au trecut cu 3-1 de Sportul Simleu prin golurile marcate de Pop Razvan 2 si Vasalie Alin, jucator care este mai mic cu doi ani față restul colegilor .

Sambata in ultimul joc al grupei A era nevoie de victorie pentru a castiga grupa contra celor de la LPS Bistrita. Dupa ce Stoica rateaza un penalty, Mate Varga marcheaza si trimite echipa in finala. In cealalta grupa, Sporting Recea, FC Bihor si gazdele de la Ardealul au acumulat fiecare 3 puncte si a fost nevoie de tragere la sorti pentru desemnarea echipei care joaca azi finala.

Azi in final de la ora 9 Olimpia Satu Mare –Sporting Recea: 2-1

Marcatori Varga  Mate si Lazin Botond .

”Sunt foarte bucuros ca dupa rezultatele pe care le-am obtinut cu Atletic Satu Mare la nivel de juniori C, B si A am reusit o noua calificare in primele opt din tara . Acesti copii au demonstrat ca si generatia 2000 este una competitiva si asa cum exista jucatori cu reale calitati la alte generatii si noi vom alimenta prima echipa cu jucatori de calitate. In lot pe langa jucatorii nascuti 2000 am avut si jucatori nascuti 2001 si un jucator de exceptie de 2002, Vasalie Alin . Sper sa obtinem turneul semifinal la Satu Mare unde doresc sa ne batem pentru o finala pe tara”, a declarat Paul Mihai.

”Si totusi Paul Mihai parea suparat deoarece ieri in jocul de old boys nu a putut imbraca tricoul galben –albastru cu banderola de capitan pe brat” a spus  Dacian Nastai. 

Iata lotul: BORA MARIUS,BOROS ALEX,BOTOS GEORGE,BRODI ALEX,CADAR FLAVIU,DAVID NICOLAE,HOTCA RADU,KEREZSI CASIAN,KOTELES ZOLTAN,LAZIN BOTOND,NYIKORA DAVID,PIRCSUK ERIK,POP RAZVAN,STOICA RAUL,STULEANEC STEFAN,SZILAGYI ADAM,TAMAS KEVIN,VARGA MATE,VASALIE ALIN,TINCAU LUCA,KECSKES ROGER si JAKAB MARTIN

Turneul semifinal se desfasoara in 13-17 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.