Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

”Stanca susține artistul din tine”- Artă sătmăreană de Impact

descărcare (9)Clubul Impact Noua Generație a implementat proiectul ”Stanca susține artistul din tine: Artă sătmăreană de Impact”, acţiune realizată cu sprijinul Fundaţiei Noi Orizonturi, ca parte a proiectului „Impact – model de educaţie pentru cetăţenie activă şi implicare comunitară în rândul copiilor şi tinerilor”, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Noul proiect al clubului ce funcționează în Colegiul Național ”Doamna Stanca” s-a desfășurat în intervalul 2-15 iunie 2015 și a constat în promovarea artei în rândul tinerilor.

În cadrul proiectului membrii clubului Noua Generație, împreună cu profesorii lideri Dana Mihai, Nicoleta Dragomir și Cristina Gherman, au selectat 41 de tineri pasionați de arte plastice, muzică, actorie și dans, invitându-i să promoveze, alături de mentorii lor, arta ca alternativă de petrecere a timpului liber și ca modalitate de dezvoltare personală.

Au acceptat invitația de a fi mentorii acestor tineri:

• Arte plastice: Voropciuc Sorina, profesor de desen la Colegiul Național ”Doamna Stanca” Satu Mare

• Dans: Ille Gabriela, instructor dans la clubul de dans CTS Satu Mare

• Muzică: Ursei Sorin, profesor de muzica la Colegiul Național ”Doamna Stanca” Satu Mare

• Actorie: Roșian Stelian, actor la Teatrul de Nord Satu Mare

În 16 iunie, începând cu orele 11.00 va avea loc prezentarea finală a proiectului, în sala de ședințe a Consiliului local Satu Mare.

Proiectul ”STANCA susține artistul din tine: Artă sătmăreană de Impact”are ca temă arta și a fost scris de elevii Rebeles Anna-Maria și Tescaș Denis, iar profesorul coordonator este Cristina Gherman, lider Impact. 

Sursa: Doamna Stanca

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.