Ultima actualizare: azi, 13:10
DRM
Locale

Urlete şi bătăi pe Corvinilor. Locatarii, deranjați de spectacolul prostituatelor!

prostituateUn sătmărean a trimis o scrisoare deschisă adresată autorităților locale, prin care cere să se ia măsuri în privința prostituatelor care prestează servicii în intersecția dintre strada Corvinilor și B-dul Traian.

Locatarii din zonă sunt deranjați de urletele și uneori de bătăile pe care le crează aceste prostituate.

Potrivit sătmăreanului, poliția nu le poate face nimic iar scrisoarea care a fost trimisă către Primarul municipiului Satu Mare, susține acesta că nu a primit nici un răspuns.

Redăm scrisoarea trimisă:

”Buna ziua, va deranjez cu o problema pe care noi locatarii din zona nu mai stiu cum sa o rezolvam, deoarece politia nu le poate face nimic iar scrisoare catre D-nul Primar s-a trimis, dar fara nici un raspuns.

In intersectia dintre strada Corvinilor si B-dul Traian (coltul fostei cofetarii Intim) isi desfasoara activitatea prostituatele, care pe zi ce trece parca sunt tot mai multe. Pana aici nu ar fi nici o problema, doar ca, de cum se lasa seara incep urletele, masini cu muzica data cat mai tare, astfel incat sa fie auzita prezenta lor…si uneori chiar si batai. Nu se mai poate, in centrul vechi al orasului sa nu poti sta vara, cu geamul deschis noaptea, din cauza lor… pentru ei nu conteaza ca e ora 24 sau ora 4 dimineata. Politia si jandarmeria vin pana pe la ora 23-24, le da o amenda… si ele dupa 5 minute sunt inapoi la programul lor obisnuit… asta deja de cativa ani buni.

Am dori si noi sa stim daca, dupa atatia ani suportati, fara ca nimeni sa faca nimic, ar trebui sa luam in calcul  ca noi sa ne mutam din centrul vechi!?”

3 comentarii

  1. Dorin Răspunde

    Mai incolo pe Calea Traian colt cu Avram Iancu situatia e la fel!!

  2. Unu' Răspunde

    Ma oameni buni, io va recomand sa le aratati niste folclor romanesc authentic, poate asa s-or mai domoli lucrurile in zona. Recomand cu caldura (in locul manelelor!) o batuta cu tapurituri din zona oasului! Cate doua-trei sedinte pe seara si garantat intr-o saptamana lucrurile stau oleaca altfel. Pentru a eficientiza procesul artistic, propun ca batuta sa fie administrate de catre niste feciori (sau barbate) mai vanjosi, iar tapuriturile sa le scoata prostituatele! Spor si voie buna 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Persoane afectate de caniculă la Satu Mare

Echipajele Serviciului de Ambulanță Satu Mare au intervenit în acest weekend la 8 cazuri de persoane căzute în diferite locuri...

Închide