Ultima actualizare: ieri, 21:22
Locale

Urmărit internaţional reţinut în vama Petea

vama peteaUn bărbat cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, dat în urmărire internaţională, a fost reţinut de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Petea, acesta fiind căutat de către autorităţile austriece pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii.

În data de 4 iunie 2015, în jurul orei 6.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în România, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, Ion V., în vârstă de 40 de ani.

În urma controlului efectuat în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.

 Ion V. era căutat de către autorităţile din Austria, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii.

Bărbatul a fost predat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: STPF Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Donaţii din Germania pentru Caritas

 Asociaţia Rumänienhilfe Emmerting din Germania sprijină de mai mulţi ani Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare prin diferite transporturi de...

Închide