Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Donaţii din Germania pentru Caritas

 caritas satu mareAsociaţia Rumänienhilfe Emmerting din Germania sprijină de mai mulţi ani Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare prin diferite transporturi de ajutoare umanitare.  Fondatorul şi conducătorul acestei asociaţii, Raimund Said în urmă cu câteva zile a vizitat mai multe instituţii aparţinând organizaţiei Caritas şi pentru a veni din nou în sprijinul beneficiarilor a adus un transport plin de alimente de bază.

Totodată, cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate a Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare, Asociaţia Rumänienhilfe Emmerting din Germania a  făcut cadou Centrului Integretto din Ardud două maşini de spălat rufe şi o maşină de spălat vase.  Aparatele electrocasnice preluate de coordonatorul instituţiei, Szováti Rodica au fost binevenite datorită faptului că tinerii şi copiii care frecventează această instituţie au posibilitatea de a-şi spăla hainele.

Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare doreşte pe această cale să mulţumească lui Raimund Said atât pentru donaţia făcută recent, cât şi pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.