Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Zilele Județului 2015: Corina, R-GO, DJ Project și Vunk, la Satu Mare (FOTO)

Ziua Judetului 2015, Corina, R-GO, DJ Project, Vunk (192)Prima zi a manifestărilor dedicate Zilelor Județului Satu Mare s-a încheiat cu concertele trupelor R-GO, Corina, DJ Project și Vunk.

Deschiderea a fost realizată de sătmăreanca Corina care a invitat pe scena din P-ța 25 Octombrie conducerea Consiliului Județean Satu Mare. Recitalul Corinei a incitat publicul cu dansatoarele în ținute provocatoare și curajoase dansuri erotice. Coregrafia sexy a fost încercată și în apropierea președintelui Adrian Ștef, respectiv a vicepreședinților Mircea Govor, Rudolf Riedl și a subprefectului Altfatter Tamas, care a stârnit bună dispoziție atât celor prezenți pe scenă cât și celor din public.

După concertul susținut de Filarmonica Dinu Lipatti, distracția a continuat cu trupa din Ungaria R-GO. Piața 25 Octombrie a fost plină la recitalul DJ Project, iar la miezul nopții Cornel Ilie și trupa VUNK a încheiat prima zi a concertelor.

5 comentarii

  1. satmarean.. Răspunde

    Oare Ratiu a vazut concertele? Eu nu cred ca a avut timp deoarece doreste sa cumpere terenul de la Burdea si probabil e la negocieri. Vedeti de ce au votat si el si consilierii UDMR impotriva proiectului de la Burddea.

  2. deejay 112 Răspunde

    V-A PLACUT CAND DIN GURA SUTELOR DE OAMENI A RASUNAT IMNUL UNGARIEI?!?!? IN ROMANIA IN CENTRUL SATMARULUI SUB DRAPELUL IMENS EXPUS PE PALATUL ADMINISTRATIV!?!?! :)))

  3. Magda Pop Răspunde

    Sunteti rai.Mereu stati la panda, cine ce face? Cine ce ,,greseste"? Mereu sunteti nemultumiti!In loc sa fiti mandri , ca doar la noi se organizeaza Zilele Judetului. Noi ne-am simtit foarte bine. Va multumim domnule Stef.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.