Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Zilele Judeţului Satu Mare: Ospitalitatea e tradiţia noastră! (FOTO)

zilele judetului satu mare (93)Cele mai bune preparate culinare din judeţ au fost oferite spre degustare sătmărenilor, astăzi, în centrul vechi, cu ocazia celei de-a treia ediţii a Zilelor Judeţului Satu Mare.

Deschiderea oficială a fost făcută de către preşedintele Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor, cei doi arătând că scopul acestei manifestări unice în ţară este de a arăta multiculturalitatea judeţului, bunătăţile de aici, dar şi de a duce mai departe tradiţia.

După deschiderea făcuută în prezenţa primarilor şia  delegaţiilor din Ucraina şi Ungaria, a urmat defilarea costumelor populare prin Centrul Vechi, alături de călăreţi. Conducerea Judeţului a vizitat standurile primăriilor.

Reprezentanţii comunelor au oferit spre dezgustare de la celebra pălincă, până la slănină, brânzeturi, sarmale, cârnaţi, dar şi dulcegării. Nu au lipsit boacele de Oaş, beleşul de Bogdand, ştrudliul.

 

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Marele consilier cinstit Ratiu este in tratative cu unul din propietarii terenului de la Burdea pentru cumpararea lui asta este motivul pentru care a respins inpreuna cu domnii consilieri udmr proiectulde construire al unui faast food.

  2. mariana Răspunde

    Foarte frumos,domnule Ratiu! Cum sa mai aiba incredere lumea in asemenea om? Jos Ratiu! Coica inainte la primarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.