Ultima actualizare: azi, 11:23
Locale

11 jandarmi au fost înaintaţi în grad la termen

avansari jandarmiZiua de 31 iulie, reprezintă pentru cadrele militare jandarmi, o zi de împlinire şi de bucurie în acelaşi timp, deoarece alături de Ziua Armei şi de celelalte sărbători din cursul anului, este ziua în care după îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi parcurgerea stagiului în grad, militarii jandarmi sunt avansaţi în treapta ierarhică următoare.

Jandarmeria sătmăreană este în sărbătoare prin faptul un număr de 11 jandarmi din care 2 ofiţeri  şi 9 de subofiţeri sunt recompensaţi cu înaintarea în gradul următor.

Acesta este rezultatul a patru sau cinci ani de muncă, fiind totodată confirmarea maturităţii profesionale şi a dezvoltării capacităţilor operaţionale în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Ceremonia militară organizată cu  prilejul avansării în grad la termen a 11 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare a avut loc vineri, 31 iulie  a.c. începând cu ora 09.00, la sediul unităţii.

În cadrul ceremoniei, domnul colonel  Vasile Bocea a dat citire Ordinului  Ministrului de  avansare în grad a 2 ofiţeri,iar apoi s-a dat citire Ordinului Inspectorului  şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare de avansare a celor 9 de subofiţeri.

Înmânarea noilor însemne de grad  şi felicitarea celor avansaţi s-a făcut de către inspectorul şef al unităţii, care a transmis pe rând felicitări jandarmilor avansaţi astăzi pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. Totodată le-a mulţumit pentru devotamentul şi tenacitatea dovedită în asigurarea ordinii publice la misiunile încredinţate.

Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi dorindu-le  mult succes pe mai departe.

LISTA CELOR AVANSAŢI:

În conformitate cu Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, cu data de 01.08.2015 ofiterii în activitate din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2015 şi îndeplinesc celelalte condiţii, se înaintează în gradul următor, la termen, astfel:

În gradul de LOCOTENENT:

Sublocotenent CHIUZBĂIAN VLAD-IONUŢ;

Sublocotenent CODEUS IONUŢ-GABRIEL.

În conformitate cu Ordinul inspectorului şef, cu data de 01.08.2015 subofiţerii în activitate din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2015 şi îndeplinesc celelalte condiţii, se înaintează în gradul următor, la termen, astfel:

În gradul de plutonier major 

–       plutonier BALOŞ Nicolae NICOLAE-ALIN;

–       plutonier BOTA Ioan RĂZVAN-IONUŢ;

–       plutonier DOHAN Ioan CĂLIN-GHEORGHE;

–       plutonier HAVRINCEA Vasile MIHAI-IOAN;

–       plutonier HORVATH Ignac-Jozsef JOZSEF-ISTVAN;

–       plutonier POP Gheorghe CRISTIAN-COSMIN;

–       plutonier PREFUNGĂ Ioan CRISTIAN-NELU;

–       plutonier SARCA Ioan IOAN-MARIUS;

plutonier ZBONA Grigore ION-PETRE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Consiliul Local şi cele 200 de scroafe (VIDEO)

Un moment hazliu care a adus zâmbetele pe feţele consilierilor localia a avut loc în şedinţa de astăzi. La discutarea...

Închide