Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Accident rutier soldat cu două victime în Ghenci

accident rutierPoliţiştii Poliţiei Municipiului Carei au fost sesizați în data de 09.07.2015 , în jurul orelor 05:06 prin SNAU 112 , despre faptul că în localitatea Ghenci a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Biroului Rutier Carei, s-a stabilit faptul că G.Zoltan de 40 ani, din Ungaria, pe fondul oboselii accentuate a adormit la volan, în timp ce conducea  autoutilitara marca Mercedes, în Ghenci și a intrat în coliziune din spate cu autobusul marca Renault,  condus de B. Vilmoș de 47 ani din Cehăluț, care în momentul impactului era oprit regulamentar în stație.

Evenimentului rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a numiților T. Janos de 20 ani şi P.Attila de 34 ani, ambii din Ungaria, pasageri în autoutilitara implicată în eveniment. T. Janos a refuzat internarea, iar  P. Attila a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații suplimentare. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul rezultatul testului fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infractiunii de vătămare corporală din culpă.

Sura: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.