Ultima actualizare: ieri, 21:46
Locale

AJOFM: Locuri de muncă în Germania pentru cei calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic

descărcare (6)EURES România dispune de 50 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniui hotelier gastronomic, care doresc să desfaşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Bucureşti în luna octombrie 2015.

Angajatori germani reprezentaţi de Serviciile de Plasare Internaţionala din cadrul Centralei de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele ocupaţii: bucătar/bucătar şef/bucătar specialist (15 posturi), ospătar (15 posturi), barman (5 posturi) şi personal în industria gastronomiei de sistem (15 posturi). Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare  profesională incheiată, experienţă in domeniu si cunoştinţe bune de  limba germana (nivel 131/132). Pentru posturile de bucătar/bucătar şef/bucătar specialist, angajatorii germani solicită persoane care au calificare  profesională incheiată si experienţă în domeniu, precum şi cunostinţe de  limba germană, cel nuţin nivel A2. Angajarea se face pe o perioadă de cel puţin 6 luni, începând cu luna octombrie 2015, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1500 2200 euro brut/lună, pentru posturile de barman și ospătar, 1700 – 2400 euro brut/lună pentru bucăta/bucătar șef/bucătar specialist și de 1450 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem.

Cazarea poate fi asigurată de amgajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuințe. Pesoanele cu domiciliul în județul Sau Mare, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, strada Ioan Ghica nr 36, telefon 0261/770237 pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție.

 Înregistrarea înbaze de date se realizează pe baza următoarelor documente:

– cerere tim ( se complectează la sediul AJOFM)

– copie act de identitate sau pașaport ( valabilitate minim 6 luni)

– C.V model Europpas ( cu fotografie) în limba germană

– cazier judiciar în original

– adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea ”Clinic sănătos/Apt pentru muncă”

Sursa: AJOFM Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sute de fermieri la întâlnirea cu ministrul Agriculturii Daniel Constantin

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, se află pentru două zile în județul Satu Mare, însoțind caravana PNDR 2020, pentru a susține...

Închide