Ultima actualizare: ieri, 21:14
Locale

Bărbat în stop cardio-respirator după ce a fost înţepat de albine

descărcare (5)Un bărbat de 39 de ani din Tășnad a fost salvat de la moarte după ce a fost înțepat de albine.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Satu Mare a intervenit de urgență joi, 23.07.2015, în localitatea Tășnad la un pacient în stare de inconștiență și în stop cardio-respirator în urma unor înțepături de albine.

Ajuns la fața locului, echipajul a început manevrele de resuscitare și s-a solicitat un echipaj cu medic.

Echipajul cu asistent a resuscitat pacientul iar după sosirea medicului s-au făcut eforturi pentru stabilizarea acestuia. Victima a fost transportată la spital cu tensiunea arterială măsurabilă.

„Din afirmațiile aparținătorilor reiese că pacientul se cunoștea ca fiind alergic la înțepătura de albine dar cu toate acestea el a fost cel care a recoltat mierea de albine, familia deținând câțiva stupi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulață  Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

Sursa: Serviciul de Ambulanță Satu Mare

2 comentarii

  1. martor Răspunde

    Felicitari celor doua echipaje de la AMBULANTA SATU MARE pentru profesionalismul dat.

  2. satmarean Răspunde

    Mulțumesc publicației “Vocea Transilvaniei” pentru implicare!Lor le pasă de semenii lor. http://www.voceatransilvaniei.ro/drama-cutremuratoare-la-satu-mare-o-tanara-a-murit-la-spital-dupa-ce-a-nascut-familia-este-devastata/
    Oare acest caz prezentat de Vocea Transilvaniei nu trebuia sa fie prezentat și de voi, cei de la PortalSM? Râmân la părerea că v-ați decredibilizat, fiind în slujba conducatorilor județului, aspect reliefat de multitudinea articolelor cu dedicații pentru aceștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.