Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Cadavru scos din Someș, în zona Micro 17. Mărturia pescarului care l-a găsit (FOTO)

inecat in somes (4)Un bărbat a fost găsit înecat în Someș, astăzi în jurul orelor 10:00. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare a fost anunțat de găsirea unui cadavru care plutea pe râul Someș, în zona cartierului Micro 17, trupul fiind scos de un pescar care trecea prin zonă.

Pescarul care a găsit cadavrul a declarat că trecea prin zonă să vadă cum merge pescuitul. La un moment dat a văzut o mână care ieșea din apă și din proprie inițiativă a scos trupul din râu. Imediat a anunțat prin 112 incidentul, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al pompierilor și unul SMURD.

Am venit să văd dacă prinde peștele și am văzut că iese o mână din Someș și l-am scos afară. Acum au venit echipajele. Așa se aude că a sărit în apă de la Kapasz part și a dat cu capul în mal. În loc să sară în apă a sărit în mal și probabil de aia e cu sânge, s-a lovit la cap”, a spus pescarul care a scos cadavrul din Someș.

Astăzi, în jurul orelor 10:00, ISU Someș Satu Mare a fost anunțat despre o persoană care s-ar găsi plutind în apa râului Someș. Ne-am deplasat de urgență cu un echipaj de salvare de la înec și un echipaj SMURD. Ajunși la fața locului persoana era scoasă la mal de către un pescar care se afla în acel moment la fața locului, însă medicul SMURD a constatat decesul victimei. Din păcate, acesta prezenta rigiditate cadaverică și stare de inconștiență”, a declarat reprezetantul ISU Someș Satu Mare prezent la fața locului.

În cursul zilei de ieri a fost anunțată dispariția unui bărbat, care s-ar fi aruncat în Someș și nu a mai ieșit. Până în prezent nu se știe dacă acest cadavru este al bărbatului dispărut cu o zi înainte, cercetările continuând pentru a stabili identitatea găsite astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.