Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina în șanț

accidentLa data de 09.07.2015,  în jurul orelor  19:49,  poliţiştii Secției  Negrești Oaș, au fost sesizați prin SNUAU 112,  de către  un bărbat din  Orașu Nou,  despre un eveniment rutier  produs la intrare în Orașu Nou. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că M.Ludovic de 38 ani, din Stâna care conducea autoturismului marca Ford Fiesta,  pe DN19,  la intrare în Orașu Nou, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul autoturismului, a ieşit de pe carosabil  și s-a răsturnat într-un canal pluvial. 

Conducătorul auto a  fost testat  cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
De asemenea poliţiştii au constatat faptul  că  M.Ludovic  nu deține permis de conducere pentru nici o categorie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere și cu o îmbibație alcoolică de peste 0,80mg/l alcool pur în sânge.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.