Ultima actualizare: azi, 16:02
Locale

Cod portocaliu de caniculă în Satu Mare. Maxime de 39 grade

cod portocaliu satu mareCod portocaliu de caniculă în Satu Mare. Meteorologii au emis cod portocaliu de caniculă pentru mai multe judeţe din vestul ţării. Maximele vor ajunge la 38-39 de grade. Totodată, vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 35 şi 37 de grade.

Astăzi, în judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi vor fi temperaturi maxime de 38…39 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.
În cursul zilei de joi, vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 35 şi 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, mai ales în zonele de câmpie şi de podiş.
Vineri, vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, caniculară în zonele de câmpie şi podiş, unde şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35…37 de grade şi izolat 38 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Incredibil! Doi poliţişti din Satu Mare au încercat să scape doi traficanţi de droguri. Ce sume le-au cerut!

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţerii de...

Închide