Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Concursul Național de Tenis de masă ”Paleta de Argint a României”

ct3În perioada 25-28 iunie 2015 a avut loc Concursul Național de Tenis de masă “Paleta de Argint a României” la categoria 8-10 ani fete și băieți, proba de echipe și individual. La această competiție au participat și Clubul Copiilor -TAPO Carei cu o echipă de fete formată din: Reitler Eliza, Rad Ayana, Comiati Alexandra și Czier Anita.

La băieți a fost înscris Costea Răzvan doar la proba de simplu. Echipa de fete a obținut locul 7 din 30 de echipe cu urmatoarele rezultate: 4-3 cu CSM Buzău, 2-4 cu CSS Craiova, 4-0 cu CSM Cluj, 4-2 cu CSM Moinești, 4-1 cu LPS Slatina, 3-4 cu Constanța,1-4 cu CSM Buzău și 4-3 cu Dunărea Giurgiu. La individual Reitler Eliza și Rad Ayana trecând de grupele de calificare de pe primul loc sau calificat pe tabloul principal de 64 unde au trecut de primul tur obținând calificarea în 32 unde au fost învinse de favoritele 1 și 3 ale competiției.

Sportivul Careian SZILAGYI PAUL, legitimat la CSS Od. Secuiesc a obținut medalia de bronz, atât la proba de echipe cât și la individual. Antrenorul Mircea Podobă și instructorul Bottyan Géza multumesc pentru contribuția financiară a părinților la acest concurs.

Sursa: Direcția de Cultură Carei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.