Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Angajaţii din poliţie, armată şi servicii secrete vor primi mai mulţi bani pentru haine şi norma de hrană

descărcareAngajaţii din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională vor primi norme de hrană mai mari, dar şi mai mulţi bani pentru haine. „Guvernul a stabilit cadrul legal care va permite actualizarea cu rata inflației a valorilor normelor de hrană și de echipament pentru personalul din sectorul de apărare națională, ordine publică și siguranță națională, la nivelul anului 2015. Noile reglementări vor intra în vigoare începând cu 1 iulie 2015”, se precizează într-un comunicat al biroului de presă al Guvernului.

Norma de hrană şi haine nu s-a mai majorat din luna iunie 2010. Atunci, conform Legii 118 din 2010, valorile financiare ale normelor de hrană și de echipament au fost reduse cu 25%. În anii 2011 și 2012 au fost întreprinse demersuri legislative pentru revenirea la valorile financiare ale normelor de hrană și de echipament dinaintea intrării în vigoare a Legii 118/2010, fără însă a se atinge nivelul avut în luna iunie 2010.

Ulterior, în 2013 și 2014, prin acte normative referitoare la stabilirea salariilor personalului din sectorul bugetar, valorile financiare ale normelor de hrană și de echipament au ajuns la nivelul celor din luna iunie 2010, anterior diminuării cu 25%.

Potrivit legislaţiei româneşti, angajaţii din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională primesc pe timp de pace bani pentru hrană şi haine. Valoarea acestora se actualizează periodic, în funcție de indicii prețurilor de consum publicați de Institutul Național de Statistică.

Sursa: www.mariustuca.ro

4 comentarii

  1. ALEX Răspunde

    Doar asa isi asigura guvernul(gropar alRomaniei)inca o data o altametoda de control asupra populatie care vrea schimbari majore si in bine intoate structurile statului!pulsand bani in aceste ministere le da impresia ca sant o patura privilegiata care sa asigure liniste guvernului,tinand populatia sub control,cu forta,chiar cu riscul de a leza integritatea poporului!!!Cati dintre noi si au pus intrebarea-Cum se face ca de,cand a aparut guvernul usl-ist,au disparut toate(si nu erau putine)confederatii sindicale??pai e erau tot structuri psd-iste de manipulare!

  2. minkulosul Răspunde

    Pretensionare. ..guvernul nu prea are controlul asupra acestor instituții. Am depus jurământ fata de tara și populațiaei. IÎți spun ptr ca am dat cu șapcă în curtea lui Base siii..Dacă nu erau liderii de sindicat…îi stricam soneria la poarta. Tu ce faci k sa schimbi ceva prin tara ăsta? Populația crescuta de Ceausescu mai poate fi manipulata azi și prostii.

  3. 即日出荷 店舗激安大特価セール中 Răspunde

    こんにちは | 記事投稿あなた介してすべての、私は読書を楽しみます。 I |あなたをサポートするために、少しコメントを書くことができ、などたかったです。
    即日出荷 店舗激安大特価セール中 http://humanecny.org

  4. Norick Răspunde

    @ 即日出荷 店舗激安大特価セール中
    de ce scrii pe ungureste bre’ ?? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.