Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Liviu Dragnea s-ar muta în Negreşti Oaş. A pus piatra de temelie a Centrului Multifuncţional (FOTO)

liviu dragnea negresti oas (93)Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat astăzi la Negrești Oaș, unde a pus piatra de temelie a Centrului Multifuncţional, investiţie pe care a promovat-o în perioada în care era vicepremier şi conducea Ministerul Dezvoltării.  El le-a spus celor prezenţi că se simte foarte bine de fiecare dată când vine în Satu Mare şi se gândeşte să se mute în Ţara Oaşului, fiind şi cetăţean  de onoare al Negreştiului.

Însoţit de preşeidntele PSD Satu Mare, Mircea Govor, prefectul Eugeniu Avram şi primarul Aurelia Fedorca, Liviu Dragnea a turnat un cancioc de mortar peste hrisovul pus în fundaţia viitoarei clădiri, în care sunt trecute numele tutiror celor care au contribuit la realizarea proiectului şi demararea investiţiei.

Primarul Aurelia Fedorca a afirmat că niciodată Ţara Oaşului nu s-a bucurat de atâta susţinere la nivel guvernamental, dând exemplul mai multor proiecte care se realizează în oraş. Valoarea centrului multicultural este de circa trei milioane de euro. Acesta va avea o sală de spectacole, un cinema dar şi o bibliotecă. Noul centru trebuie finalizat până la finalul anului 2016.

În calitate de cetățean de onoare al orașului Negrești Oaș,  Dragnea a declarat că va face tot posibilul ca acest oraș să devină capitala Țării Oașului, și prin acest edificiu se va putea evidenția cultura oșenilor, costumele lor populare, iar oșenii au nevoie de dezvoltare.

Asta m-a făcut să depun toate eforturile posibile și legale pentru ca acest oraș să devină într-adevăr capitala Țării Oașului. Sunt niște locuri atât de frumoase, cu un potențial turistic atât de mare, oameni și tineri care au nevoie de un loc unde să se desfășoare actul de cultură, care au nevoie de infrastructură, care au nevoie de o viață mai bună“, a spus Liviu Dragnea.

Mai mult, președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, își dorește să se mute în nordul țării, să fie alături de oșeni, pentru că sunt oameni respectuoși și se simte de fiecare dată bine primit în Țara Oașului.

”Vreau să vă spun că atât de drag îmi este de câte ori vin aici, de câte ori stau aici, de câte ori vorbesc cu oamenii de aici încât cred că în calitatea de cetățean de onoare, dacă mă ajutați doamna primar să-mi găsesc un loc de casă, poate mă mut aici“, a mai spus Dragnea.

5 comentarii

 1. un contribuabil Răspunde

  ce fac astia in poza a IV-a?Ingroapa tricolorul toti trei?Ce haita de lupi flaminzi si nesatui.

 2. luna ses Răspunde

  oare cati bani au primit negrestiul de la capitala pentru investitii ….mai mult decat satu mare/carei/tasnad la un loc …..si cine va merge la acel centru doar doamna director
  feher

 3. revolutionarul Răspunde

  Bine I ati pus piatra funerara a viitorului palat feudal al protopopesei PESEDISTE NATY Lazar multi-directoarea peste toate institutiile pesediste ale orasului nostrum:Primarie LICEUL Teoretic,Sc nr 1 Sc nr 3 Casa de cultura Muzeul Tarii feher zis si popa de Oas ,datorate puternicei manipulari financiare derulae in aceste frumoase zone de gauri negre practicate de aceasta renumita Pachet promotional de cultura kitch-ului si prostului-gust.

  Cam subtire adunatura ,ce s-a intamplat? va e prea cald ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Mircea Govor: Voi face tot posibilul ca Dorel Coica să recâștige primăria Satu Mare

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a declarat astăzi, în prezența  a sute de delegați la Conferința Extraordinară de Alegeri,...

Închide