Ultima actualizare: azi, 14:51
Locale

Mircea Govor rămâne preşedintele PSD Satu Mare. Listele cu candidaţii, până în septembrie (FOTO)

conferinta alegeri psd satu mare (38)Conducerea PSD Satu Mare a fost realeasă astăzi în unanimitate pentru un nou mandat, alegerile având loc în prezenţa preşedintelui interimar Liviu Dragnea şi a secretarului general, Andrei Dolineaschi. Astfel, Mircea Govor rămâne preşedinte al filialei judeţeţe a PSD Satu Mare, Dorel Coica rămâne preşedintele executiv iar Toma Betea, primarul din Racşa rămâne secretar general.

În deschiderea conferinţei au luat cuvântul invitaţii din celelalte partide. Preşedintele UDMR, Pataki Csaba, a transmis că doreşte o competiţie corectă, bazată pe respect reciproc şi pentru proiectele sătmărenilor, iar după campania locală să se poată uita unii în ochii altora. La finalul conferinţei, primarul Dorel Coica a transmis că de acum UDMR-ul nu mai este “duşman”, ci doar “adversat politic”.

Copreşedintele ALDE Satu Mare, Adrian Ştef, a rememorat succesul Uniunii Social Liberale din anul 2012 când au câştigat cele mai importante funcţii din judeţ. Ştef le-a spus membrilor PSD că dincolo de ambiţii personale trebuie făcută o construcţie viabilă care să şi adune voturile sătmărenilor. În opinia sa, situaţia de acum, după schimbările de pe plan naţional, este mai dificilă, dar trebuie găsite soluţii.

Mircea Govor a declarat că acum PSD este cel mai mare partid din Satu Mare, partid care are 8.568 de mebri, nouă consilieri judeţeni, 21 de primari, 18 viceprimari şi 199 de consilieri locali.

După ce a primit votul celor 605 delegaţi prezenţi, preşedintele interimat Liviu Dragnea a luat cuvântul, spunându-le PSD-iştilor să se pregătească de alegeri, să fie uniţi, chiar dacă mai sunt mici divergenţe de opinie în interior.

Cel mai târziu la sfârşitul lunii septembrie să aveţi primele proiecte de liste cu candidaţi pentru  consilierii locali, judeţeni şi candidaţii pentru funcţiile de primar din judeţul dumneavoastră. Timpul trecere foarte repede, nu reinventaţi acum apa caldă, nu trebuie să aduceţi foarte mulţi candidaţi noi, nu sunt foarte multe noutăţi, dar e important să vă structuraţi acest lucru în aşa fel încât din luna octombrie să începem să lucrăm efectiv la strategia de campanie“, spus Dragnea.

Preşedintele social democrat a subliniat că pe plan local, este extrem de important să se păstreze poziţiile actuale.

În Satu Mare este extrem de important ca poziţiile pe care le avem ca şi PSD să le păstrăm, funcţia de primar al municipiului Satu Mare care este obiectivul esenţial, prioritar al PSD în acest judeţ, cu domnul primar Dorel Coica, şi Consiliul Judeţean într-o relaţie de negociere şi parteneriat pe care colegii mei ştiu s-o facă foarte bine şi pe care o să-i sprijin atunci când va fi nevoie, cum am făcut-o şi în 2012″, a mai adăugat Dragnea.

13 comentarii

 1. ioan Răspunde

  Mi-e SCIRBA!

 2. satmarean Răspunde

  Tote-s vechi si noua toate:
  Vreme trece vreme vine:

 3. camarad6797 Răspunde

  …UN INFRACTOR..A CONFIRMAT ALT INFRACTOR….SI ASA MAI DEPARTE…..POATE ACUM IN ULTIMUL CEAS SE VOR TREZII ROMANII….DACA VOR NUI ASE…?

  • iuliana Răspunde

   Romanii s-au trezit acum 3 ani cand au votat cu Coica! Si bine au facut!

   • Student Răspunde

    Poate ca s-au trezit asistatii sociali, fiindca tinerii, cei care reprezinta cu adevarat viitorul, sunt plecati de multa vreme in Cluj, Timisoara sau in Bucuresti. Prin urmare, pensionarii si asistatii sociali au votat Coica.

 4. satmarean Răspunde

  Toate-s vechi si noua toate:

 5. Relu Răspunde

  PSD, un partid cu conducere centrala penala. PSD,un partid ce lupta impotriva justitiei. PSD, un partid ce prin legile initiate de parlamentarii sai ne apropie de o criza economica fara precedent.

  • rica Răspunde

   Nu exista PSD isti exista obedienti, lingai , oameni fara caracter!

  • Student Răspunde

   Le e frica de tatucul Govorel, de-aia l-au votat… Voiai sa iasa iar cu scandal si sa mai ajunga vreo 20 de pesedei la DNA? :))

 6. john Răspunde

  de la o posta se vad faptele penale ale baronului local oare ce se intampla cu dosarele existente la o autoritate de retinere si acuzare…..

 7. madalina Răspunde

  PSD -cea mai tare echipa!

 8. vlad anton Răspunde

  Primar- PSD – Coica Dorel! Sustinem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Liviu Dragnea s-ar muta în Negreşti Oaş. A pus piatra de temelie a Centrului Multifuncţional (FOTO)

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat astăzi la Negrești Oaș, unde a pus piatra de temelie a Centrului...

Închide