Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Primarul a premiat ”cuplurile de aur” ale Sătmarului

premiere cupluri (52)”Cuplurile de aur” din Satu Mare au fost premiate astăzi de către primarul Dorel Coica, împreună cu prefectul Eugeniu Avram și prefectul districtului Darmastadt – Dieburg (Germania), Klaus Peter Schellhaas.

Festivitatea de premiere a avut loc la Oficiul de Stare Civilă din cadru Primăriei, fiind prezente 33 de cupluri sătmărene, dintre care 27 care au împlinit 50 de ani de căsătorie și 6 care au conviețuit împreună 60 de ani de căsătorie.

În cadrul festivității atât primarul cât și cei doi prefecți au felicitat fiecare cuplu, oferindu-le câte o diplomă de fidelitate și un premiu în valoare de 500 de lei iar la final le-a cântat La Mulți Ani.

Este un moment emoționant pentru noi. Astăzi oferim o diplomă de fidelitate cuplurilor care au împlinit 50 și 60 de ani de căsătorie. Avem onoarea de a-l avea lângă noi pe domnul prefect al districtului Darmastadt, Klaus Peter Schellhaas și prefectul Eugeniu Avram, împreună cu care vă vom împărți aceste diplome. Vă felicităm și vă urăm un sincer La Mulți Ani”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.