Ultima actualizare: azi, 21:15

Locale

Șoferi prinși băuți la volan

descărcare (11)La data de 29 iulie 2015, ora 07.00, poliţiştii rutieri careieni, au identificat în trafic pe strada Urziceni, din municipiul Carei, autoturismul marca Dacia, condus de Gheorghe M.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ieri, în jurul prânzului, poliţiştii Secţiei Gherţa Mică, l-au depistat în trafic pe raza localităţii Târşolţ, judeţul Satu Mare, pe Vasile A., care conducea autoturismul marca Mitsubishi.

Bărbatul emana halenă alcoolică, iar poliţiştii au încercat să-l testeze cu aparatul etilotest, dar datorită stării sale, nu au reuşit, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele situaţii, oamenii legii au întocmit dosare penale şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice, a unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul recoltări mostrelor biologice de sânge are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Susa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.