Ultima actualizare: ieri, 21:48
Locale

Trenul Satu Mare – Cluj Napoca a lovit un TIR

images (4)Un accident feroviar a avut loc marți, 7 iulie 2015, în Apahida, la o trecere la nivel cu calea ferată. Un tir a fost lovit de un tren care circula pe ruta Satu Mare – Cluj-Napoca. Şoferul neatent a scăpat ca prin minune cu câteva zgârieturi.

Din primele constatări a reieșit faptul că șoferul TIR-ului în vârstă de 37 ani, din Dâmboviţa, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprins şi accidentat de locomotiva trenului. În urma accidentului, nu au fost victime, înregistrându-se doar pagube materiale.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul. Majoritatea evenimentelor de acest gen au avut loc ca urmare a nerespectării normelor rutiere privind trecerea la nivel cu calea ferată, de către conducătorii vehiculelor.

În zonele neprevăzute cu semnale acustice şi luminoase, ori cu bariere, conducătorii auto trebuie să se asigure înainte de a proceda la traversarea unei treceri la nivel cu calea ferată.

Sursa: www.monitorulcj.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, vine joi şi vineri în Satu Mare

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va însoți caravana PNDR 2020 în județul Satu Mare, în zilele de 9...

Închide