Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Accident rutier soldat cu două victime în afara localității Rătești

accidentÎn data de 23.08.2015, în jurul orelor 18.54, pe DN 19 A, la km.27+639 m, în afara localităţii Răteşti, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a doi minori.

Poliţiştii Serviciului Rutier deplasaţi la faţa locului  au stabilit faptul că  A. Florentin, de 37 ani, din Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Volvo, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu vehiculul cu tracţiune animală condus de P.Laszlo, de 39 ani, din Ardud.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a doi minori, ocupanţi în vehiculul cu tracţiune animală. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, iar în cazul numitului P. Laszlo, rezultatul a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat; totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză  a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.