Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Accidente în județul Satu Mare

accident rutierSâmbătă,  01.08.2015, ora 06:59, pe str. Eliberării, din Halmeu, K. Tiberiu de 40 ani, din localitatea Livada, conducând autoutilitara marca Ford, pe fondul efectuării manevrei de mers înapoi fără să se asigure, a accidentat grav pe numita P. Monica de 39 ani, din localitate, care circula regulamentar pe bicicletă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ambilor participanţi la trafic li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

  •  

Tot sambătă, 01.08.2015, orele 10:50, pe DN 19, în afara localităţii Doba, judeţul Satu Mare, S. Istvan de 49 ani, din localitate, conducând un atelaj compus dintr-o căruţă şi un cal, nu s-a asigurat la ieşirea de pe un drum secundar, intrând în coliziune cu autoutilitara marca Mercedes, condusă regulamentar de un bărbat de 58 ani, din localitatea Frumuşeni, judeţul Arad. În urma evenimentului rutier a rezultat rănire gravă a lui S. Istvan. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ambilor participanţi la trafic, li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

  •  

În  data de 01.08.2015, în jurul orelor 16,30 F. Gheorghe de 45 ani din Bixad, a conducand  auto marca BMW X5, pe DN 19 în localitatea Certeze spre Negrești Oaș, a acroșat trei vehicule aflate în afara părții carosabile după care a intrat într-un gard situat în partea dreaptă a direcției de mers. Fiind testat cu aparatul alcooltest acesta a indicat 0,99mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată i-au fost recoltate probe biologice la Spitalul Negrești Oaș. Din verificările efectuate s-a stabilit că are P.C. anulat din anul 2011.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, și avand permisul de conducere anulat.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.