Ultima actualizare: azi, 15:29
Locale

Zeci de pompieri, avansaţi în grad începând cu 1 august

avansari pompieri (4)În conformitate cu legislația specifică, în fiecare an, la data de 1 august, se înaintează în gradul următor militarii pompieri care îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv.

          Astfel că vineri, 31 iulie a.c. la sediul unităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare a avut loc festivitatea de avansare în grad a 48 de cadre militare, ofiţeri şi subofiţeri, care au primit astfel recunoaşterea abnegaţiei faţă de profesia nobilă pe care şi-au ales-o.

          Prin ordin al viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, au fost avansaţi în grad 4 ofiţeri, iar prin ordin al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Sate Mare, au fost înaintaţi în grad 44 de subofiţeri.

          Pentru profesionalismul de care au dat dovadă până în prezent, cadrele militare au fost felicitate de conducerea unităţii, după care, în prezența colegilor, conducerea inspectoratului a înmânat cadrelor noile grade.

Sursa: ISU Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accidente în județul Satu Mare

Sâmbătă,  01.08.2015, ora 06:59, pe str. Eliberării, din Halmeu, K. Tiberiu de 40 ani, din localitatea Livada, conducând autoutilitara marca...

Închide