Ultima actualizare: azi, 14:56
Locale

Bărbat din Bicău, bătut crunt și lăsat să zacă

ambulantaUn bărbat din Bicău, dat dispărut în data de 15 august, a fost găsit duminică de către echipajele care îl căutau în stare gravă, bărbatul a fost bătut crunt și lăsat sub cerul liber.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Satu Mare a fost solicitat sâmbătă, 15 august, la ora 22:58, în localitatea Bicău, pentru a asigura asistența medicală persoanelor implicate în căutarea unui bărbat dispărut.

Victima a fost găsită duminică, în jurul orei 05:35, fiind predată echipajului ambulanței. Acesta prezenta traumatism cranio cerebral cu suspendarea conștienței, plagă frontală de aprox. 5 cm, contuzii ale extremității cefalice, contuzie abdominală și toracică prin agresiune fizică.

La preluare pacientul era orientat temporo-spatial, echilibrat hemodinamic și respirator. Medicii l-au imobilizat cu guler cervical și în saltea vacuum și l-au transportat la UPU.

Sursa: Serviciul de Ambulanță Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un șofer beat a evitat un câine și a intrat într-un șanț

Poliţiştii Secţiei Livada au fost sesizaţi duminică, 16 august, ora 06.14, despre faptul, pe raza localităţii Turulung, judeţul Satu Mare,...

Închide