Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Un șofer beat a evitat un câine și a intrat într-un șanț

accident BobotaPoliţiştii Secţiei Livada au fost sesizaţi duminică, 16 august, ora 06.14, despre faptul, pe raza localităţii Turulung, judeţul Satu Mare, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

Oamenii legii au intervenit la faţa locului şi au stabilit că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, conducând  autoturismul marca Volkswagen, ar fi evitat un câine şi a părăsit partea carosabilă intrând în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.