Ultima actualizare: azi, 21:24
Locale

Budapest Ragtime Band – recital de excepție în a doua seară de AugustFest 8 la Carei

DSC_0185mBudapest Ragtime Band, cunoscuta formaţie de jazz-dixieland din Ungaria a încântat publicul careian în cea de-a doua seară de Festival AugustFest, luni 3 august 2015.

Timp de aproape două ore, muzicienii din capitala ţării vecine au creat o adevărată atmosferă specifică începutului de secol XX și nu numai, prin interpretarea impecabilă, plină de originalitate şi umor. Dincolo de piesele specifice stilului Jazz-ragtime ca Black&White Rag, The Entertainer sau Sweet Georgia Brown aceştia au adaptat şi şlagăre de muzică uşoară, muzică clasică, swing-uri, boogie-woogie sau fragmente celebre de operă precum Carmen a lui Bizet, Uvertura Wilhelm Tell a lui Rossini sau Dansul săbiilor al lui Khachaturian.

Cei opt membri, mai precis Gayer Ferenc – conducător muzical, contrabas; Kiss Bálint – trombon; Szász Zsolt – trompetă; Weszely János – tobe; Stein Ferenc – pian; Novák Péter – clarinet; Antal Tibor – vioară, Kelemen Angelika – voce, au fost aplaudaţi minute în şir la finalul recitalului, dovadă că spectatorii prezenţi în număr mare în Parcul din Carei au gustat din plin show-ul realizat de aceştia. Şi artişti s-au declarat încântaţi de oraşul nostru şi de atmosfera pe care au găsit-o la noi, lăsând de înţeles că vor reveni cât mai curând la Carei. 

Sursa: Direcția de Cultură Carei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Sătmăreni țepuiți pe litoral. Camerele rezervate la hotel erau ocupate (VIDEO)

Mai mulți sătmăreni plecați în vacanță în stațiunea Euforie Nord au fost nevoiți să doarmă în mașini, chiar dacă și-au...

Închide