Ultima actualizare: ieri, 20:15

Locale

Festivalul de Muzică și Cultură La Dâmburi, în 28 și 29 august, la Satu Mare

La Damburi (42)Festivalul La Dâmburi va avea loc în perioada 28-29 august, începând cu ora 16:00, în parcul UFO, situat în cartierul Micro 17, Satu Mare. În cadrul festivalului, veți putea lua parte la o multitudine de activități și evenimente menite să vă stimuleze starea de spirit și gândirea creativă. Vă invităm să vă alăturaţi mişcării, unde împreună cu o sumedenie de alte minți strălucite vă puteți testa limitele imaginației. Pe parcursul celor 2 zile, sunteţi invitaţi să luaţi parte la diferite activităţi, workshopuri şi concerte live.

La categoria muzică, în data de 28 august, începând cu ora 18:00, avem un line-up centrat pe New Wave, Hip-Hop, Rock și Funk cu Șuie Paparude (ora 22:00), Chimie & DJ Muh’Fucka, The HATS și LS Band.

În data de 29 august, începând cu ora 16:45,  line-upul va consta în Omul cu Șobolani (ora 22:00), Baby Elvis, Space Needle, Flare și Poșta Mare.

Deoarece ne propunem să suținem creativitatea în rândul tinerilor sătmăreni și să încurajăm talentul și arta, invităm pasionații de muzică să se ni se alăture pentru șansa de a cânta live pe a doua scenă a festivalului, powered by Omnipass.

Tot în seara de 29 spre 30 august (ora 00:00) vă așteptăm la afterparty în incinta clubului Aqua alături de DJ Vlad Dobrescu și DJ Shorty care vor întreține atmosfera până dimineață. Accesul la afterparty este 15 RON, iar biletele pot fi achiziţionate în avans de la locaţiile partenere: The Line, Random Pub, Backdoor, District 15, Zeppelin. De asemenea, din 24 August se pot achiziţiona, tot din locaţiile noastre partenere, Tricou + Acces la afterparty la preţul de 42 RON, devenind astfel membru susţinător al culturii sătmărene şi al comunităţii La Dâmburi.

În plus, alături de atelierul “Crafting Traditions #4” vă puteți crea propria traistă urbană gratuit, iar cu ajutorul echipei Iie Urbană, tinerii sătmareni pot ajuta la pictarea celei mai mari ii din lume.

Pentru cei nostalgici de jocurile copilăriei, La Dâmburi vă oferă ocazia de a retrăi acele momente dragi jucând șotron, mâța,  rațele și vânătorii, elastic, tenis de picior, baba oarba sau chiar bătăi cu apă, jocuri cu baloane de săpun și un workshop de zmee.

Adresându-se celor care doresc o experiență mai dinamică, în cadrul festivalului, cei de la Bubble Fun oferă posibilitatea de a îmbrăca un balon gonflabil uriaș și de a lua parte la activități precum wrestling, sumo, zorbing sau fotbal într-un mod unic.

De asemenea, va exista și șansa de a obține un memento pe parcursul festivalului cu ajutorul unor artiști care vor crea portrete, caricaturi și bijuterii. Și mai mult, vă invitam să luați parte la expoziția Photo Romania Festival cu scopul de a promova manifestările artistice și culturale în domeniul fotografiei, sau la demonstraţia şi atelierul de space painting, alături de SprayARTist.

În materie de sport, îndemnăm tinerii sătmăreni la mișcare cu două competiții de fotbal și de streetball, unde cele mai bune echipe vor fi premiate. Pe lânga acestea, vom avea peste 25 de parkouriști din toată țara care își vor etala talentele în fața publicului.

Acest proiect se desfăşoară cu susţinerea Primăriei Municipiului Satu Mare, Dräxlmeier şi a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.