Ultima actualizare: azi, 11:50
Locale

Lupta pentru cel mai bun boxer din România a avut loc la Satu Mare

box, Ficiu Marian, Eusebiu Aradoaie, Satu Mare (50)Sala Voința Satu Mare a găzduit astăzi un meci decisiv care va stabili care este cel mai bun boxer din România și va trimite un reprezentant al țării noastre la categoria 60 kg la Campionatul Mondial de Box la Sankt Petersburg. Decizia de a se disputa acest meci la Satu Mare, a fost luată de către Federația Română de Box, în urma unor contestații depuse după selecția de la Sighet. Lupta s-a disputat între Marian Fâciu de la Craiova și Eusebiu Arădoaie de la Clubul Sportiv Școlar Unirea Iași. 

S-a desfășurat un meci de verificare în prezența a patru membrii din Biroul Federal, respectiv eu, domnul Ioan Ghere și cei doi vicepreședinți ai Federației Române de Box, Marcel Boboc și Mihai Lauruc, deoarece antrenorul sportivului de la Craiova, a depus o contestație săptămâna trecută la București. În Biroul Federal s-a decis să mai fie un meci de verificare între cei doi, pentru a stabili exact cine va merge să ne reprezinte la Campionatul Mondial de la Sankt Petersburg, în perioada 3-12 septembrie 2015. A fost un meci frumos, spectacol și ne pare rău că nu am avut un sătmărean care să fie acolo, dar în curând sperăm să avem și noi ocazia”, a declarat Florin Mulcuțan.

După cele trei reprize în care aceștia și-au arătat competența sportivă, urmează să se decidă de către o comisie de la București, care este cel mai bun și care va reprezenta România în Rusia.

Va fi alcătuită o comisie care va decide exact cine va merge, din punctul meu de vedere, strict punctul meu de vedere, sportivul de la colțul roșu, Marian Fâciu a fost mai bun”, a mai spus Florin Mulcuțan.

Partida a fost arbitrată de vicepreşedintele Comisiei Centrale de Arbitri din cadrul Federaţiei Române de Box, Viorel Plosca din Zalău.

7 comentarii

 1. Figo Răspunde

  Ce tare e in declaratii Mulcutan asta. Cica 4 membrii din Biroul Federal si se enumera pe el primul de parca ar fi cel mai important dintre aia. :))) Eu o intrebare am… cand a boxat Mulcutan si ce performante a avut ca boxer (asta ca si curiozitate). Nu contest munca sa si nu zic ca nu merita sa fie mebru in Biroul ala, dar ca si boxer ce rezultate a avut?

 2. Karlos Răspunde

  @Figo , Mulcutzan a boxat pe vremea cand tu stiai sa mergi,cateva medalii ,cateva cupe , cateva selectii la lot etc … dar tu esti prea prost sa cauti palmaresul lui ( si pe google ).

  • Figo Răspunde

   Florine, te mai cheama si Karlos, ca si pe calul lui bunicu? Tocmai asta spuneam, fara sa jignesc, asa cum ai facut tu, ca nu stiu ce performante a avut acest Florin Mulcutan ca si boxer, pentru ca pe net nu gasesti informatii despre el. Ca daca e sa ne luam dupa gura lumii, el a fost doar prieten cu boxerii. 🙂

   • Florin Mulcutan Răspunde

    Pe vremea mea, nu prea erau atâtea modalități de comunicare, dar stai liniștit ca am avut rezultate bune și foarte bune suficiente astfel incat sa pot avea dreptul să îmi spun părerea despre box și chiar să dau sfaturi… Cei care spun ca am fost doar prieten cu boxerii, o fac probabil din frustrare dar, după cum se vede am fost și sunt prieten cu mulți campioni mondiali!!! De ce oare???
    Tocmai, datorită mie,aveți începând din 19.08.2015 Centru Olimpic de Box la Satu Mare chiar dacă în opinia unor cârcotași “am fost doar prieten cu boxerii”!!! Cei care cred ca au fost mari boxeri, ce au făcut pentru orașul(județul) acesta la capitolul box???
    P.S. “nu mor caii când vor câinii!”
    Karlos… Ms ptr susținere, văd ca ești foarte bine informat!!!

    • Figo Răspunde

     Ok. Aproape ca m-ai convins. Insa ca si sfat personal, las-o mai moale cu asta gen: “tocmai datorita mie” ca avem sau vom avea (vom vedea) Centru olimpic la Satu Mare. Nu prea se impaca laudarosenia cu sportivii, dar banuiesc ca tu stii asta, ca si fost sportiv de performanta.

 3. Florin Mulcutan Răspunde

  Figo… Încă ceva… Dacă vrei sa-ti prezint o parte din ceea ce am realizat ca și boxer, îți stau la dispoziție… Sunt ușor de găsit!

 4. Hagi Răspunde

  Figo… Esti usor penibil!
  Poate faci tu mai multe chestii bune ptr box si nu stim noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.