Ultima actualizare: azi, 22:34
Locale

UNPR a fuzionat cu PP-DD și la Satu Mare

Ioan Opris, UNPR Satu MarePreşedintele UNPR Satu Mare, Ioan Opriş, alături de fostul secretar al PP-DD, Gheorghe Ştef, au anunţat astăzi într-o conferinţă de presă fuziunea celor două filiale dar şi acţiunile ce vor fi întreprinse pentru consolidarea partidului.

Ioan Opriş a declarat că din luna martie în UNPR Satu Mare s-au înscris 200 de noi persoane, cărora li s-au alăturat, prin absorbţie, şi membrii PP-DD care au mai rămas. Conform bilanţului prezentat de Gheorghe Ştef, PP-DD a mai rămas la Satu Mare cu un viceprimar şi opt consilieri locali, după ce restul aleşilor au migrat spre PSD sau ALDE. Evidenţele mai arată că PP-DD Satu Mare are 5.500 de membri, însă nu se ştie câţi dintre aceştia au mai rămas după perioada de migraţie.

Liderul UNPR Satu Mare a afirmat că deocamdată nu s-a luat o decizie cu privire la participarea partidului a alegerile locale, însă există o tendință de a merge separat, cu candidații proprii. În aceste condiții UNPR ar putea avea candidat propriu la Primăria Satu Mare.

2 comentarii

  1. secret Răspunde

    bafta baieti , dar nu in caruta PSD

  2. general izmana Răspunde

    0+0=0. Rezultatele prognozate vor fi pe masura! Valabil pentru fripturisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.