Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Mii de sătmăreni la concertele Wolf Kati și Neoton Familia din cadrul Zilelor Partium (Foto)

Zilele Partium (119)Concertele susținute astăzi de formațiile din Ungaria, Wolf Kati și Neoton Familia, în cadrul Zilelor Maghiare Partium au adunat mii de sătmăreni în Grădina Romei și pe platoul din Piața 25 Octombrie.

În cea de-a șaptea zi a Zilelor Maghiare Partium, Grădina Romei a fost neîncăpătoare, sătmărenii prezenți au participat la o serie de evenimente, organizate atât pentru copii cât și pentru părinți. Cei mici s-au bucurat de prezența clovnilor, de spectacolul cu catalige și jocurile tradiționale organizate de Asociația Borokagyoker.

Organizatorii au pregătit de asemenea, pentru adulți concursuri de șah, tradiționalul concurs de gulaș, concurs de cățărare pe lăzi de bere și multe altele. Nu au lipsit degustarea de țuică și de vin, fiind invitate cramele Nachbil din Beltiug, Reizer din Turulung, Kallos Wine din Dobra, Huszti din Viile Satu Mare și crama fraților Mike din Halmeu.

Pe scenele amplasata în Grădina Romei au avut loc spectacole de dans popular maghiar, prezentate de Ansamblul de Dans Szabolcs Nyiregyhaza și Ansamblului de Dans OrdOgborda din Bălan. Spre seară, numerosul public sătmărean au petrecut alături de formația Wolf Kati iar după s-au îndreptat pe platoul din Piața 25 Octombrie unde a concertat renumita formație din Ungaria, Neoton Familia care au încheiat penultima zi a Zilelor Partium cu un concert extraordinar.

Sătmărenii sunt așteptați și mâine, 24 august, începând cu ora 21.00, la scena amplasată în Centul Nou unde va concerta interpreta mult așteptată din Ungaria, Koncz Zsuzsa alături de interpretul Gerendas Peter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.