Ultima actualizare: azi, 19:53
Locale

Poliţist rănit de un contrabandist din Satu Mare. Târât cu maşina câţiva metri!

politist-rutieraUn contrabandist de alcool din judeţul Satu Mare a rănit un poliţist din judeţul Neamţ, demarând cu maşina după ce a fost oprit pentru control .Agentul-principal Ionuţ Găbăroi, din cadrul Poliţiei Bicaz, a fost ultragiat, în seara de 21 august, de un individ care a fost prins transportând alcool fără acte.

Faptele s-au petrecut pe la ora 18, când poliţistul, împreună cu un coleg, a tras pe dreapta o maşină la volanul căreia era Vasile Avasi, un individ în vârstă de 36 de ani, din comuna Bătarci, judeţul Satu Mare. „Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că şoferul transporta 400 de litri de lichid incolor cu puternic miros de alcool. Conducătorul auto nu a prezentat documente de provenienţă sau însoţire“, a declarat subcomisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În momentul în care subofiţerul l-a tras pe dreapta pe Avasi, individul a devenit recalcitrant, mai ales că se ştia cu „musca pe căciulă“. Şoferul a încercat să plece, poliţistul a băgat mâna dreaptă pe geamul deschis ca să-i scoată cheia din contact, moment în care contrabandistul a demarat târându-l pe subofiţer câţiva metri, cu mâna prinsă în geam. În cele din urmă, şoferul sătmărean a oprit, a fost imobilizat şi dus la sediu. În paralel, poliţistul agresat a ajuns la spital unde medicii, după ce i-au oblojit rănile, i-au stabilit 12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Vasile Avasi a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile peste limita prevăzută de lege şi ultraj.

De asemenea, a doua zi, au fost extinse cercetările şi împotriva proprietarului autoturismului, adică tatăl şoferului, un cetăţean de 67 de ani, fost viceprimar din localitatea sătmăreană Bătarci, actual consilier local. Împotriva amândurora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Seniorul a mai fost implicat în câteva scandaluri, iar cel mai recent, în iulie, a luat o amendă de 1.000 de lei pentru că a blocat un drum (punând gard), deoarece era deranjat că sătenii treceau prin faţa brutăriei fiului său.

Sursa: realitateamedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mii de sătmăreni la concertele Wolf Kati și Neoton Familia din cadrul Zilelor Partium (Foto)

Concertele susținute astăzi de formațiile din Ungaria, Wolf Kati și Neoton Familia, în cadrul Zilelor Maghiare Partium au adunat mii...

Închide