Ultima actualizare: azi, 18:42
Locale

Vești bune din peluze. Cele două galerii ale Olimpiei s-au unit sub un singur nume

Suporterii echipei FC Olimpia Satu MareOlimpia Satu Mare va avea parte de o susținere mai puternică anul acesta, față de edițiile trecute de campionat. Până acum, echipa era susținută de două galerii separate: Commando Oli și Sezione Ostile. Acum două săptămâni cele două grupări au hotărât să-și unească forțele sub denumirea “Peluza Olimpia 1921”.

Începând cu meciul din etapa a II-a, cu FC Bihor Oradea, cele două galerii vor ocupa locul unde se întâlnesc cele două tribune, în așa-numită “potcoavă”. Zilele acesta suporterii se pregătesc pentru deplasarea din prima etapă, la Reșita și se concentrează pe realizarea bannerelor cu noua denumire.

Fiecare galerie își va păstra și numele propriu, Commando Oli și Sezione Ostile, dar la acțiunile comune vor apărea sub denumirea de “Peluza Olimpia 1921”. În acest moment, grupul reunit al celor două grupări reprezintă aproape 50 de persoane care au ca scop susținerea necondiționată a echipei de fotbal FC Olimpia și promovarea orașului Satu Mare.

Cele două galerii invită sătmărenii să participe în număr cât mai mare la meciurile echipei Olimpia, să vină la stadion indiferent de vârstă și, de ce nu, să se alăture galeriei. Membrii Commando Oli și Sezione Ostile organizează deplasări organizate aproape la fiecare meci în deplasare al echipei favorite.

Un comentariu

  1. ilina Răspunde

    Oferta – Operator OnLine ! Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Incheiati imediat contract legal de commision si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Nu este un job, ci o afacere. Tu vrei stabilitate si siguranta. Si le vei avea , dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide şi migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal. Cerinte: – cunostinte minime PC – necesar calculator – conexiune internet – varsta minima 18 ani – rabdare – seriozitate Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala. Program part-time/full-time . Cu perseverenta, 2-3 ore pe zi poti obtine progresiv bani. Oferim si cerem seriozitate maxima. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul INFO la adresa de email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.