Ultima actualizare: azi, 10:26
DRM
Gastro

Prăjitura “Pepene roşu” – Cel mai răcoritor şi delicios desert al verii

pepene_rosu_tort_17297200Ingrediente:

230 gr migdale feliate

1 pepene roşu feliat, fără seminţe

cca 340 gr iaurt cu aromă de vanilie

cca 100 gr afine

cca 100 gr căpşuni feliate

Mod de preparare:

1. Prăjeşte uşor migdalele, apoi lasă-le să se răcească.

2. Taie pepenele roşu în 8 bucăţi (ca şi cum ai felia un tort).

3. Trece fiecare bucată de pepene prin iaurt, apoi prin migdale şi pune-o pe un platou.

4. Odată ce ai asamblat “prăjitură”, toarnă peste ea restul de iaurt.

5. Decorează cu afine şi căpşuni şi serveşte sau bagă în frigider până în momentul servirii.

Sursa: bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Gastro
Ce gătim când sunt 40 de grade afară?

Cand temperaturile depasesc pragul de 35 de grade si escaladeaza, gandul numai la mancare nu ne sta. Temperaturile ridicate si...

Închide