Ultima actualizare: azi, 10:01

Locale

Scandaluri, bătăi, minori agresați în acest weekend

bataie stradaPolițiștii din cadrul polițiștii Secției 3 poliție rurală Satu Mare au fost sesizați în data de 14.08.2015, în jurul orelor 22.10, prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, de către K. Gheorghe de 33 ani, despre faptul că, în timp ce se afla pe stradă, în fața imobilului aparținând lui A. Mircea de 42 ani, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan, a fost atacat de către acesta din urmă cu un cuțit, fiindu-i provocată o plagă tăiată pe brațul stâng.

Autorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În data de 15.08.2015, în jurul orei 12.45, polițiștii Secției 4 poliție rurală Beltiug au fost sesizați, de către F. Helena, prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, despre faptul că, fără vreun motiv anume, L. Paul de 27 ani a lovit-o cu palma în zona capului pe fiica acesteia în vârstă de 9 ani, provocându-i leziuni ce au necesitat transportarea minorei la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Livada au fost sesizați în data de 15.08.2015, în jurul orei 13.15, prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, de către L. Francisc, de 31 ani, despre faptul că, în timp ce se afla într-un bar de pe raza orașului Livada, în urma unui conflict izbucnit spontan, a fost lovit cu palmele peste față de către G. Nicolae de 51 ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În data de 15.08.2015, în jurul orei 22.25, polițiștii Secției 3 poliție rurală Satu Mare au fost sesizați, prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, de către C. Gabriel de 43 ani, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe str. Principală din localitatea Bercu Nou, a fost agresat fizic de către C. Dorel. Agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi și al consumului de alcool.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În data de 15.08.2015, în jurul orei 04.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, despre faptul că, în timp ce se aflau într-un club de pe raza municipiului Carei, pe fondul unor neînțelegeri avute cu agenții de pază ai clubului, doi tineri în vârstă de 20 și 21 de ani au fost loviți cu palmele de către aceștia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.