Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

UDMR caută candidat pentru Primăria Satu Mare. Se poate înscrie oricine

Kereskenyi GaborPreşedintele filialei municipale a UDMR Satu Mare, deputatul Kereskenyi Gabor, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că sătmărenii care îşi doresc să fie desemnaţi candidatul uniunii la Primăria Satu Mare se pot înscrie în cursa internă, nefiind obligatoriu să fie membri de partid.

În cadrul Biroului Permanent Municipal s-a stabilit o dată până la care se pot depune dosarele de candidaturi şi care este 21 august. Până în această dată aşteptăm candidaturi din partea acelor persoane care doresc să se înscrie în această cursă internă. Condiţiile de participare sunt foarte lejere pentru că nu am stabilit nici măcar să fie membru UDMR. Aşteptăm persoane care doresc să facă ceva pentru acest oraş şi acest anunţ are titlul că Satu Mare merită un primar mai bun. Noi considerăm că sunt şi vor fi persoane doritoare pentru această muncă grea. Va fi o muncă grea şi bineînţeles, aşa cum suntem obişnuiţi de unele personaje, va fi o campanie murdară , vor fi împroșcări cu noroi, jigniri, suntem antrenaţi de fapt. Suntem pregătiţi  de acest lucru. Poate să se înscrie oricine, trebuie depus un CV, trebuie depus un program de maxim trei pagini cu ce doreşte să facă această persoană şi este o declaraţie în care îşi asumă persoana respectivă că în 2016 nu participă, în cazul în care pierde, la alegeri în culorile altor partide sau ca şi independent“, a declarat Kereskenyi Gabor.

Liderul filialei județene a UDMR, senatorul Pataki Csaba, a ţinut să precizeze pentru a nu fi confuzii că această campanie murdară va fi chiar în competiţia oficială din vara anului viitor, nicidecum în interiorul partidului, el afirmând că până atunci este timp suficient pentru anumiți candidaţi să urmeze o şcoală de bune maniere şi civilizaţie în viaţă publică.

El a explicat că este foarte important să se ducă o luptă pe idei, formaţiunea fiind deschisă să asculte părerile sătmărenilor şi să le cuprindă în programul electoral.

Mai sunt zece zile în care doritorii îşi pot depunde dosarul.

10 comentarii

  1. Peter Răspunde

    Nu inteleg conferinta asta de presa 🙂 , avand in vedere ca deja oricum e decis cine candideaza , Oricine ar merge sa depuna candidatura acuma nefiind membru de partid nu ar avea nici o sansa in cursa interna . Asa ca domnul Kereskenyi Gabor lasati-ne ! Ha igy fojtasatok megent Coica lesz a polgarmester !!!

  2. dr cotas Răspunde

    Felicitari domnilor, asa trebuie, cu transparenta si deschidere maxima. De fapt UDMR asta face de 25 ani. Bravo lor. Ramane de vazut ce vor face celelalte formatiuni politice?

  3. Satmarean Răspunde

    COICAAAAA: LA GARAAAAAAA!!!!!

  4. looseerr Răspunde

    Ilyes Iuliu se poate inscrie sau nu mai mergeti pe mana lui ca a pierdut cu brio, singurul primare in functie ce a pierdut alegerile pt inca un mandat. Urmatorul va fi cine credeti … da ….chiar el actualul primar.. pierde si el la anul fotoliu de primar…LOOSSERII

  5. buerebiata Răspunde

    eu Decebal si fratele meu Traian ne puutem scrie la voi competition?

  6. unul Răspunde

    De luni in sir se poate citi in presa judeteana ca va candida dl Kereskenyi.Inseamna ca dl. este sustinut de partid. Ceea ce face acest partid acum se numeste “porhintes” in ochii oamenilor de rand. Cam asta este democratia la noi in tara, indiferent de partid.

  7. pista Răspunde

    si eu vreau da sunt roman!?,astept raspuns!

  8. gabor Răspunde

    bulangiule….arunci fitile pentru prostime,lumea s-a desteptat pana si pe ungurii tai ii subestimezi!?…alo jandarmii luati-l ca sunteti obisnuiti cu el, futetii o mama de bataie sa nu mai minta satmarenii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.