Ultima actualizare: azi, 20:45
Locale

Un adolescent în vârstă de 16 ani este căutat de poliţişti

UntitledPoliţiştii sătmăreni desfăşoară activităţi pentru depistarea unui tânăr, în vârstă de 16  de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu . În data de 20 august 2015, tânărul  a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Ciorba Mitruţ-Adelin –Ionuţ are următoarele semnalmente: înălţime 170-180 cm, constituţie atletica, cca 85 Kg., păr castaniu, tuns scurt la spate, în faţă păr lung dat pe partea dreaptă, ochi căprui, faţa ovala, buze subţiri, ca semn particular prezintă o cicatrice de 1 -1,5 cm, sub ochi pe obrazul stâng.

La momentul dipariţiei aceasta era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare albastru închis, tricou de culoare albastru închis, geacă neagră, nu se cunoaşte încălţămintea pe care o purta.

Persoanele care pot da informaţii cu privire la prezenţa acestei persoane în diferite zone, sunt rugate să le furnizeze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 !

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Seminar despre “Eliminarea stereotipurilor de gen”. De ce sunt discriminate femeile

Statutul femeii în societate este un subiect mereu discutat în România. Femeia are foarte multe îndatoriri obligatorii pe care trebuie...

Închide